Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Valgår i Nordre Aker

Per Elling Braseth-Ellingsen

Lokalt engasjement er hjørnesteinen i ethvert lokaldemokrati. 10. september i høst går vi til valglokalene for å velge både nytt bystyre i Oslo og nyt...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2007 kl 12:27

Lokalt engasjement er hjørnesteinen i ethvert lokaldemokrati. 10. september i høst går vi til valglokalene for å velge både nytt bystyre i Oslo og nytt bydelsutvalg i Nordre Aker. For første gang skal det være direktevalg til alle de femten bydelene i Oslo. Dette stiller nye krav til alle interesser i bydelen vår: borgerne, politikerne og media.

Det gjøres fantastisk mye godt frivillig arbeid i Nordre Aker. Engasjementet spenner fra frivillighetssentralen via idrettslag til lokalhistoriske foreninger, og vitner om at vi er en bydel fylt av samfunnsborgere som tar personlig ansvar for vårt lokalmiljø. Nordre Aker Venstre har et ønske om at dette engasjementet skal videreføres inn i valgkampen som vil utspille seg i bydelen vår frem mot 10. september. Dette kan kun gjøres i samarbeid med lokale frivillige organisasjoner, lokale media og deg som samfunnsborger i bydel Nordre Aker.

Derfor vil vi frem til sommeren arrangere fire åpne debattmøter som tar for seg temaer hvor den lokale politikken påvirker ditt liv: sosialt ansvar og velferdstjenester, miljø og byutvikling, småbedrifter og næringspolitikk, og skole og kultur. På disse temamøtene vil representanter for lokale organisasjoner og institusjoner som jobber med de ulike temaene, bli invitert for å skape debatt og engasjement. Du er herved også invitert. På denne måten vil vi forsøke å bidra til å videreføre det engasjementet som vi vet finnes blant den enkelte borger, inn i politikken. Det er slik god lokalpolitikk skapes: gjennom debatt, kunnskap og engasjement.

Vi i Nordre Aker Venstre tror ikke vi alene kan skape politisk interesse og debatt i Nordre Aker. Vi trenger drahjelp, både fra andre partier i bydelen som ønsker en aktiv lokalpolitikk, deg som aktiv borger, og ikke minst fra lokalmedia, spesielt den avisen du sitter med mellom hendene nå. Nordre Aker Venstre er spent på hvilken rolle Nordre Aker Budstikke ønsker å ha frem mot valget. Vi vil utfordre avisen til å ta en lederrolle i den lokalpolitiske valgkampen ved å generelt skape og sikre en bred politisk diskurs i bydelen, og spesielt kunne stå som arrangør av folkemøter frem mot valgdagen. Kun gjennom engasjert samarbeid mellom alle interesser i bydelen kan det lokalpolitiske engasjementet vokse frem og i fremtiden gi oss borgerne i Nordre Aker større makt over avgjørelser som påvirker våre liv. Utfordringen til deg, meg og media er herved gitt. 10. september får vi svaret på om vi har lykkes.

Per Elling Braseth-Ellingsen

1.kandidat Nordre Aker Venstre

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...