Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Velferd og fellesskap

Det politiske partiet Venstre hevder i et innlegg den 1.3.2007 at blant andre Arbeiderpartiet er opptatt av prinsipper og særinteresser uten å utdype ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Det politiske partiet Venstre hevder i et innlegg den 1.3.2007 at blant andre Arbeiderpartiet er opptatt av prinsipper og særinteresser uten å utdype hva de legger i det. Det er derfor nødvendig å redegjøre for hva Arbeiderpartiet i bydel Nordre Aker står for og kan utføre, dersom vi får flertall i bydelsutvalget etter høstens valg. Arbeiderpartiet er opptatt av innbyggerne, miljøpolitikk, næringspolitikk, sosialpolitikk, samferdsel osv. Hvis dette er hva Venstre betegner som prinsipper og særinteresser, så er jo også Venstre opptatt av forhold de kritiserer andre partier for å være opptatt av. Arbeiderpartiet har alltid ført en ansvarlig og langsiktig politikk. Dette ligger til grunn i de verdier vi bygger vår politikk på. Verdiene er frihet, likhet og solidaritet. Velferd kan knyttes til livets reise, at man skal ferdes vel gjennom livet. En god velferdspolitikk er viktig for den generelle samfunnsutviklingen. En god velferdspolitikk gir økt livsglede og kan videre beskrives som omfordeling av ressurser til fordel for ulike kategorier i samfunnet. Arbeiderpartiet ønsker blant annet å beholde ungdommen i vår egen bydel. Det kan tilrettelegges bedre innen idrett, teater, kunst, dans, musikk og andre fritidsaktiviteter, slik at ungdom trives best i bydelen og ikke trekker andre steder. For å lykkes med dette, må det i større grad satses på en bredde og et mangfold som inkluderer barn og ungdom fra alle klasselag, også de med funksjonsnedsettelse og synlige minoriteter. Kilder viser til at antall barnevernsaker i bydelen har økt dramatisk. Dette er en utvikling som lokalpolitikere ikke kan forholde seg passivt til. Det må arbeides for lave priser på barnehage og SFO, slik at familieøkonomien blir ytterligere bedret. Og det ligger i kortene med den sittende regjering, at full barnehagedekning er en realitet om ikke så lenge. Eldre skal også gis en bedre mulighet til å delta i fellesskapet. Ved å koordinere transport til ulike arrangementer for eldre som er avhengig av det. Hensikten må være at alle på en eller annen måte får økte forutsetninger til å delta i samfunnet. Jeg ser det også som et viktig mål og opprettholde markagrensen og å hindre store boligprosjekter som vil forverre belastningen på veisystemet i bydelen. Kollektivtrafikk og skoler bør heller prioriteres først. Å prioritere riktige ting i riktig rekkefølge kan øke den totale velferden i bydelen. Bydel Nordre Aker har ca. 42 000 innbyggere og strekker seg fra Disen til Blindern. Arbeiderpartiet mener at alle skal med i det store og flerkulturelle fellesskapet.

Knut Henning Braaten

Leder Kjelsås Arbeiderpartilag, 5 kandidat til bydelsutvalget for Nordre Aker Arbeiderparti

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...