Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Venstre leverer på alle nivåer

Venstre i Nordre Aker er garantisten for en god liberal sentrumspolitikk, når fløyene på venstre- og høyresiden er mer opptatt av prinsipper og særint...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Venstre i Nordre Aker er garantisten for en god liberal sentrumspolitikk, når fløyene på venstre- og høyresiden er mer opptatt av prinsipper og særinteresser. Nordre Aker Venstre har bydelens borgere som særinteresse, og slipper samtidig å kjempe mot sitt eget moderparti fra bydelsnivå, noe som ofte er tilfellet med bydelens andre partier. Venstre leverer gjennomgående politikk fra bydelsnivå, via bystyret og rett til Stortinget. Vi står på alle nivåer for en radikal miljøpolitikk, en fremtidsrettet næringspolitikk, en raus sosialpolitikk og en inkluderende skole- og kulturpolitikk. Venstre i bystyret har vært en del av budsjettflertallet de siste 11 årene. I øvrige saker samarbeider vi både med byrådspartiene og de øvrige opposisjonspartiene. Venstre i bystyret har som målsetting å få størst mulig gjennomslag for Venstres politikk. Derfor vil Venstre som parti samlet kjempe for flere viktige saker i Oslo og Nordre Aker også etter valget i høst. Vi vil sikre en helhetlig og lokalt forankret byutvikling i Nordre Aker, samtidig som vi vil ha billigere og bedre kollektivtrafikk med flere avganger og billigere månedskort. Vi vil at næringsetaten skal ha tettere kontakt med bydelen, samtidig som vi vil opprette et nettverksforum mellom kommunen, næringslivet og utdannings- og forskningsinstitusjoner i byen. Vi vil sikre en solid økonomistyring i bydelen som gir mer velferd til de som trenger det mest, samtidig som vi vil tilby flere sykehjemsplasser og senke terskelen for å få sykehjemsplass. Vi vil sørge for økte kultur- og frivillighetsmidler i bydelen, samtidig som vi satser på etter- og videreutdanning av lærerne i Oslo-skolen. Dette er bare eksempler fra den helhetlige politikken Venstre vil føre fra bydelsutvalg, via bystyret, og til Stortinget de neste fire årene. Anne Marstein for Venstre i Nordre Aker bydelsutvalg har de siste fire årene jobbet tett med stortingsgruppa og bystyrerepresentantene våre. Gjennom tett samarbeid finner vi løsninger. Resultat skapes med hard jobbing på alle nivåer, og slik kommer vi til å jobbe fremover, akkurat slik som vi jobber i dag. Hva vil bydelens andre partier jobbe for?

Per Elling Braseth-Ellingsen

1. kandidat til bydelsutvalget for Nordre Aker Venstre

Toril Berge

2. kandidat til bystyret for Oslo Venstre og Nordre Aker-beboer

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...