Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Venstre sikrer borgerlig politikk

Nordre Aker Budstikke tar feil i sin lederartikkel den 18. oktober. Avisen hevder at Venstre har sittet i samtaler med Ap og SV om byrådsmakt. Det er ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Nordre Aker Budstikke tar feil i sin lederartikkel den 18. oktober. Avisen hevder at Venstre har sittet i samtaler med Ap og SV om byrådsmakt. Det er ikke riktig. De siste ukers forhandlinger har handlet om konstitueringen av Oslos bystyre, det vil si valg av ordfører, varaordfører og hvem som skal være ledere og nestledere i bystyrekomiteene.

Venstre gikk til valg på å sikre et fortsatt ikke-sosialistisk byråd. Det løftet har vi selvfølgelig holdt. Vi gikk også til valg på å sikre best mulig arbeidsvilkår i bystyret på vegne av våre velgere.

Venstre var med på å fremforhandle en konstitueringsavtale med de øvrige ikke-sosialistiske partiene som ville gitt alle partier gode arbeidsbetingelser. Avtalen ble anbefalt for partigruppene til Høyre, Frp og Venstre av deres respektive forhandlere. Både Høyres og Venstres gruppe godtok den fremforhandlede avtalen. Det gjorde derimot ikke Frp, som valgte å bryte samarbeidet og si nei til den fremforhandlede avtalen.

Etter at Frp hadde brutt forhandlingene på ikke-sosialistisk side, hadde Venstre samtaler med Ap og SV om konstitueringen av bystyret. Disse samtalene ble avsluttet da det ble klart at Ap og SV knyttet politiske vilkår til en slik mulig konstitueringsavtale. En slik politisk avtale var uaktuell for Venstre, og ville dessuten satt det ikke-sosialistiske byrådet i fare.

For Venstre er det politikkens innhold som er viktigst. Venstre er et grønt, sosialt, borgerlig parti som vil bruke denne bystyreperioden til å forsterke Oslos posisjon som Norges kulturhovedstad, sikre kraftige forbedringer av kollektivtilbudet, stoppe nedbygging av grøntområder og sørge for en bedre skole.

Ola Elvestuen

Grupppeleder for Venstre i Oslo bystyre

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...