Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Venstre vil verne marka og grønne lunger

Bydelspolitiker Per Gunnar Dahl fra AP på Grünerløkka hevder i et avisoppslag at indre by må betale prisen for å verne markagrensa, og at prisen er fæ...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2007 kl 09:55

Bydelspolitiker Per Gunnar Dahl fra AP på Grünerløkka hevder i et avisoppslag at indre by må betale prisen for å verne markagrensa, og at prisen er færre grønne lunger i indre øst. Dette er oppkonstruert og fantasiløs politikk. Med APs ansvar for Bjørvikamuren i minne, gjør man klokt i å tenke seg om to ganger når AP foreslår å regulere byen. For Venstre er det ikke motsetninger mellom indre by og markabydelen Nordre Aker. Venstres bydelspolitikere arbeider på tvers av bydelsgrensene for å nå de samme målene: verne marka og de grønne lungene. Den arbeidsviljen virker det som om AP mangler.

Det blir ikke flere grønne lunger i indre by selv om AP åpner for boligblokker i Maridalen. Dessuten er det mange beboere i indre by som setter pris på kulturlandskapet og naturverdiene i marka. For kr 20,- kan folk ta toget fra Tøyen stasjon til Nordmarka (Snippen) på 14 min! Venstre vil hindre at den rødgrønne regjeringen legger ned Tøyen stasjon, og dermed fratar indre by nærheten til marka.

Venstre ønsker å etablere flere grønne lunger. Gjennom boligutbyggingen i Gamle Oslo etableres det grønne områder hvor det tidligere var industri, parkering og lager (Kværnerdalen, Ensjø og Bjørvika). Det er ekstra viktig å lenke disse nye grøntområdene sammen med grøntdragene som leder ut mot marka, og Venstre vil ha belysning langs hele Akerselva fra Bjørvika til Stilla. Slik gjør vi det mer attraktivt og trygt å bruke grøntområdene våre. Akerselva vil bli en tryggere og grønnere forbindelse mellom indre by og Marka. Godt miljøpolitisk håndverk i egen bydel er det som gir resultater i nærmiljøet. Gjennom hardt arbeid vil Venstre verne både marka og de grønne lungene.

Ronny Fagereng

1. kandidat Gamle Oslo Venstre

Venstres bystyregruppe

Per Elling Braseth-Ellingsen

1.kandidat Nordre Aker Venstre

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...