Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vil privatisere all eldreomsorg

Oslo Frp går nå til valg på at de vil privatisere hele eldreomsorgen. Alt skal settes ut på anbud til private, profittorienterte firmaer. 7000 ansatte...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2007 kl 09:40

Oslo Frp går nå til valg på at de vil privatisere hele eldreomsorgen. Alt skal settes ut på anbud til private, profittorienterte firmaer. 7000 ansatte i eldreomsorgen Oslo kommune skal sies opp i følge partiet.

For Fagforbundets mange medlemmer er det sterkeste ønske å gi eldreomsorg av høy kvalitet. Vi ønsker oss sykehjem og hjemmetjenester det skinner av, tjenester som vi kan være stolte av å jobbe med. Bestemor fortjener det beste.

Derfor har Fagforbundet startet en kampanje for kvalitet i kommunene. Vi har utviklet prosjekter hvor ansatte, folkevalgte og administrasjonen samarbeider for å bedre dette kommunale tilbudet. Arbeidet har gitt gode resultater.

Fremskrittspartiets ønske om å privatisere eldreomsorgen står i skarp kontrast til dette arbeidet. Privatiseringen fører til oppsplitting av tjenestene, redusert demokratisk kontroll med omsorgstilbudet, og en konkurranse om å kutte i de ansattes lønns-, pensjons og arbeidsvilkår. Det er ikke overraskende at Frp hopper bukk over dette når de argumenterer, resultatet er uansett dårligere kvalitet på tjenestene.

Bestemor fortjener det beste. De gode, varme hendene som kan gjøre jobben kommer ikke av seg selv. Å tro at man kan skape gode løsninger for eldre ved å presse de ansatte, er rett og slett et blindspor. Nå krever vi svar, Frp i bydel Nordre Aker må fortelle om de også vil at eldreomsorgen skal handle om profitt til private selskaper?

Nordre Aker Fagforening

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...