Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mer allidrett på Kjelsås med Oslofondet

Penger til Kjelsås IL.

Allidretten, under ledelse av Hege Kommandantvold (bak t.v.), har fått 12.500 kroner til nytt treningsutstyr. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Med allidrett introduseres unge Nordre Aker-barn til lek med sport. Nå kan repertoaret utvides med Oslofondet-midler.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2014 kl 15:51

KJELSÅS: Det er Kjelsås IL som står bak allidrettstilbudet som rettes mot et stort antall barn fra fire til seks år i området fra Disen til Nordberg.

- I høst vil vi få med 310 barn på 19 partier i gymsal ved Grefsen stadion og Disen skole, forteller leder, og instruktør for Kjelsås IL allidrett, Hege Kommandantvoll.

310 barn på 19 partier

Oslofondets jury, med in­for­ma­sjons­sjef Ka­ta­ri­na Fin­neng i Hafs­lund, og re­dak­tør Fred­rik Eck­hoff i Nord­re Aker Budstikke og Ul­lern Avis/Akersposten, ankom­mer ­hal­len på Gref­sen sta­di­on på høs­tens før­s­te tren­ing. 16 barn, med for­eld­re, er sam­let til lek og ak­ti­vi­tet.

Oslofondet er et samarbeid mellom kraftselskapet Hafslund og Mediehuset dittOslos tolv lokalaviser i Oslo. I løpet av året skal 250.000 kroner deles ut til lokalt barne- og ungdomsarbeid.

TRENGER DITT LAG, FORENING ELLER KLUBB PENGER FRA OSLOFONDET? SØK NÅ!

I hallen på Grefsen går det i løyper og stafetter som trener koordinasjon og utvikler motorikken.

Søk penger nå!

- Pengene skal gå til masse nytt utstyr. Det er forbruksvare her. Sånn som erteposer, baller, kjegler, tjukkaser, fallskjermer, merkebånd og benker. Ting som koster litt penger. Så dette er vi veldig glade for, sier Kommandantvold.

- Her får barna en utrolig mulighet til å bli kjent med ulike idretter, være i aktivitet og lære seg å samarbeide, sier Eckhoff.

- Å lære seg å mestre ulike aktiviteter når man er så liten er helt topp. Det er moro å se gleden hos barna, sier Finneng.

Les mer om tidligere Oslofondet-vinnnere her!

Nå er det klart for nok en utdeling av midler fra Oslofondet. Driver du, eller kjenner du til, aktiviteter for barn og ungdom i bydelene Vestre Aker, Ullern eller Nordre Aker som trenger tilskudd til konkrete prosjekter eller innkjøp, kan det nå søkes om inntil 12.500 kroner.

TRENGER DITT LAG, FORENING ELLER KLUBB PENGER FRA OSLOFONDET? SØK HER!

Søk innen utgangen av september.

KOORDINASJON: Allidretten trener koordinasjon og motorikk fra fire-årsalderen. (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

TRENGER DITT LAG, FORENING ELLER KLUBB PENGER FRA OSLOFONDET? SØK NÅ!

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...