Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mer enn 700.000 over prisantydning for 121 kvadrat

Foto: Foto: Krogsveen

På to og en halv time steg budene på halve tomannsboligen - 121 kvadratmeter på Kjelsås - opp til hele 710.000 kroner over prisantydning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2014 kl 10:54

KJELSÅS: Før alle visningene var over, var det kommet inn bud på prisantydning for den halve tomannsboligen med bruksareal på 121 kvadratmeter, i Midtoddveien på Kjelsås. Både prisantydning og takst var satt til 6.500.000 kroner for boligen.

Formiddagen etter siste og andre visning, tirsdag, kom budet på 100.000 over prisantydning. Litt etter klokken halv to samme dag var boligen solgt - hele 710.000 kroner over takst, totalt 7.210.000 for halve tomannsboligen.

Les også: Visningen på denne boligen forsinket bussen med 20 minutter

Ifølge megler Tommy Løvli ved Krogsveen var det rundt 30 - 35 par på visningene.

Tre soverom

Av prospektet går det frem at tomannsboligen blant annet har tre soverom og garasje.        

«En særlig mer gunstig beliggenhet for barnefamilien selges sjelden! Fra eiendommen er det 2 minutter å gå til Kjelsås barneskole og Kjelsås skole barnehage. Ellers kan området by på meget flotte turområder sommer, som vinter ...» står det også i prospektet.

Les også: Dette er boligen som «alle» ville ha

- Familieboligene på vei opp

- Vi ser særlig at familieboligmarkedet, boliger med tre soverom, er på god vei opp igjen. De siste ukene har vi solgt mange slike boliger til meget gode priser, sier megler Løvli.

Han mener en viktig årsak er det lave antall boliger som er for salg for tiden.

- Etterspørselen er veldig stor og det er heller ikke uvanlig at vi selger enkelte boliger utenom markedet til de kundene vi har i vårt boligsøkeregister, forteller Krogsveen-megleren

Les også: I 2004: 150 meter vei kr 541.000. I 2013: 150 meter vei kr 3.734.000.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

  • Informasjonskapsler ("cookies") i din nettleser
  • Teknisk info på servere
  • Brukerinformasjon i databaser

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...