Nordre Aker Budstikke

Milliondryss over Skiforeningen

Sparebankestiftelsen DNBs direktør André Støylen og Skiforeningens generalsekretær Erik Eide. Foto: Christine Amdam

– At vi nå har fått en mer langsiktig støtte til vårt løypearbeid i Marka er veldig gode nyheter for Skiforeningen, og ikke minst markafolket, sier generalsekretær i Skiforeningen, Erik Eide.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2021 kl 17:19

MARKA: Gjennom mange år har Sparebankstiftelsen DNB vært en av Skiforeningens aller viktigste bidragsytere. Stiftelsen har bidratt til mange løypemaskiner, og i høst kjøpte de Trantjern Gård på vegne av Skiforeningen og DNT Oslo og Omegn. Alle tidligere bidrag har vært basert på enkeltsøknader.

– At vi nå har fått en mer langsiktig støtte til vårt løypearbeid i Marka er veldig gode nyheter for Skiforeningen, og ikke minst markafolket, sier generalsekretær i Skiforeningen, Erik Eide under overrekkelsen på Brovoll i Romeriksåsene i dag.

Med markaarbeid menes ikke bare løypemaskiner og snøscootere, men også garasjer, motorsager eller annet nødvendig utstyr. Løypemaskinen på Brovoll er den første maskinen som Sparebankstiftelsen DNB ga støtte til tilbake i 2014. Administrerende direktør i Sparebankstiftelsen DNB, André Støylen, fikk prøvekjøre maskinen i vårskiløypene i dag.

– Det er ingen som er så profesjonelle innen dette feltet som Skiforeningen, og det er ingen som tar et så stort ansvar. Derfor er det veldig hyggelig for oss å kunne gi dere en bedre forutsigbarhet i arbeidet deres, sier han til Erik Eide.

André Støylen og Sissel Karlsen i Sparebankstiftelsen DNB, i samtale med Skiforeningens generalsekretær Erik Eide. Foto: Christine Amdam

Viktig anerkjennelse

– Dette er en viktig anerkjennelse av arbeidet vi gjør i Marka med å preparere skispor og tilrettelegge for friluftsliv i Marka året rundt. Aldri har vi sett så mange ute i Marka som benytter tilbudene våre som vi har gjort det siste året. Nå får vi en mer forutsigbar løsning som gjør at vi kan skape enda mer glede for både enkeltmennesker og storsamfunnet, sier Eide.

André Støylen er stolt over å kunne gi en slik anerkjennelse.

– Selv om dette først og fremst handler om en overrekkelse av et pengebeløp, er det veldig hyggelig at vi er med på å skape anerkjennelse, sier han.

Han forteller også at det er bedre for både stiftelsen og aktørene med en forutsigbarhet.


– Vi har ingen lignende tildelinger innen dette feltet nå, men vi ser at det er riktig vei å gå i fremtiden.

Enklere planlegging

– Dette er ressurser vi skal forvalte klokt og til det beste for Skiforeningens medlemmer og virksomhet, sier Eide.

Søtten skaper også en forutsigbarhet som gir langt bedre planleggingsmuligheter. En av grunntankene med langsiktighet er at Skiforeningen kan anvende et på forhånd kjent bidrag til å stimulere støtte fra andre bidragsytere.

– Vi har god erfaring med denne type ressurskobling, typisk ved en tredeling, som i teorien innebærer at et tildelt beløp kan tredobles. En annen gevinst er langt mindre saksbehandling og søknadsforberedelser enn vi gjennomfører i dag, forteller Erik Eide.

Nyhetsbrev

Få nyheter fra Nordre Aker Budstikke rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...