Nordre Aker Budstikke

Millionomsetning for «Helsesista»

Tidligere helsesøster Tale Maria Krohn Engvik begynte med noe nytt, hun snappet med de unge. Det ble en suksess. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

Tale Maria Krohn Engvik, eller «Helsesista», gir råd til barn og unge via Snapchat.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.05.2019 kl 08:02

NORDRE AKER: Tale Maria Krohn Engvik, eller «Helsesista», gir råd til barn og unge via Snapchat. Hun var også helsesøster ansatt i Bydel Nordre Aker og jobbet på skolene Nydalen vgs., Eikelund vgs. i Nydalen, Etterstad vgs. avd. Ullevål og Heltberg private gymnas på Ullevål.

Krohn Engvik har også blitt tildelt flere priser for arbeidet hun gjør.

Dagens Næringsliv forteller at selskapet Helsesista as, og hvor Krohn Engvik, eier mesteparten, har en omsetning på 3,8 millioner kroner, med et driftsresultat på 2,3 millioner kroner.

– Dette viser at vi i Helsesista AS virkelig har jobbet hardt i 2018. Ikke minst med tanke på at det helsefremmende arbeidet Tale gjør som Helsesista på sosiale medier, da i hovedsak Snapchat for landets ungdommer, med et unntak av enkelte betalte samarbeid, er ubetalt arbeid. Inntekten kommer i all hovedsak fra foredrag, sier Helsesistas søster Tuva Serine Krohn Pedersen, daglig leder i selskapet, til dn.no - her kan du lese hele saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...