Nordre Aker Budstikke

Mistet tomålsledelse på hjemmebane

Camilla Linberg på Kringsjå i dag. Foto: BILLYBONKERS

Lyns damer slapp til aggressive finnmarkinger og mistet en opplagt ledelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2017 kl 21:12

KRINGSJÅ: Søndag var det klart for hjemmekamp for Lyn Damer i 1. divisjon. Motstander var nyopprykkede Bossekop fra Alta, som kom fra sterk hjemmeseier over Amazon Grimstad, mens Lyn hadde full pott etter seier over Fart og Kongsvinger.

Et lag man bør slå hjemme

– Skal Lyn henge med i toppen, er Bossekop et lag man bør slå hjemme, og Lyn kom kjapt ut av startblokkene og ledet 2-0 før det hadde gått 10 minutter. To mål av Maren Thoresen på to susere, én på frispark, oppsummerer Ingvar Graffer i klubben.

Mulig at det snek seg inn en følelse av at dette gikk lett. Lyn slapp nemlig aggressive finnmarkinger inn i kampen, og de reduserte til 2-1, som sto seg til pause.

Linn Huseby. Foto: BILLY BONKERS

Motvind

– 2. omgang spilte Lyn i motvind, og det var ikke Lyns dag på Kringsjå. Mange feilpasninger, lite trykk, tapte for mange dueller, og det var ikke ufortjent at Bossekop utlignet til 2-2. Begge lag hadde sjanser på slutten, men det ble ett poeng til hvert av lagene, noe gjestene var mest fornøyd med, videre fra Graffer.


Trener Glenn Kleven er skuffet.

– Veldig skuffende hvordan vi fremstår i dag, flott start av laget og spesielt Maren Thoresen som viser frem skuddfoten to ganger, resten av kampen ligner vi ikke på oss selv, Bossekop skal ha all ære av innsatsen, de ville mer enn Lyn-jentene i dag. Vi må opp noen hakk før neste helg, hvor det er bortekamp mot Kil/Hemne i Kyrkseterøra.

Emilia Ruud. Foto: BILLY BONKERS

LES OGSÅ: Seier på seier – Slik gikk fotballrunden for bydelens herrelag i 2. og 3. divisjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...