Nordre Aker Budstikke
Annonse: Privatmegleren Renommé

Nye Kjelsåsgrenda:

Moderne boliger med egne hager rundt et felles tun

Med Nordmarka og Maridalsvannet i ryggen og hovedstaden for sine føtter, er det virkelig kort vei fra nye Kjelsåsgrenda, til alt og ingenting.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2019 kl 16:17

Bergskogen Eiendom utvikler et nytt og spennende prosjekt i Kjelsåsveien 142. Kjelsåsgrenda består av 7 nye vertikaldelte tomannsboliger med moderne uttrykk. Flott tilrettelagt med private hager, garasjeplasser, sykkelparkering og smørebod.

Kjelsåsgrenda kommer snart for salg, men du kan melde din interesse allerede nå!

KJELSÅS: Et kvarters trikketur opp fra Oslo-gryta ligger Kjelsås og nye Kjelsåsgrenda, hvor det skal bygges syv nye tomannsboliger.

Med Nordmarka og Maridalsvannet i ryggen og hovedstaden for sine føtter er dette et av Oslos mest attraktive steder å bo. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Spør du en som bor her, om tre raske stikkord som oppsummerer Kjelsås, er det ikke usannsynlig at det ville være solrikt, sentralt og avslappet.

Kjelsås er rett og slett et veldig bra sted å bo, og man kan fort bli rett og slett forelska i Kjelsås.


Kjelsåsgrenda, med Maridalsvannet og flotte Nordmarka. Foto: Privatmegleren Renommé

Kort vei til alt

– Noe av det beste med å bo på Kjelsås er at du har kort vei til alt. Og ingenting. Hopper du på trikken, tar det kun et drøyt kvarter før du står på Rådhusplassen. Setter du deg på sykkelen og drar motsatt vei, tar det deg maks et kvarter før du finner et stille sted for deg selv ved Maridalsvannet, sier eiendomsmegler Sigmund Ruud i Privatmegleren Renommé på Grefsen.

Nærmeste badeplass: Seks minutter.

Skolen: Fem minutter.

Matbutikk: To minutter.


I Kjelsåsgrenda er det virkelig kort vei til både alt og ingenting.

Grefsenkollen, shopping og bobler på løkka

Med byen og fjorden som praktfullt bakteppe, er Grefsenkollen et eldorado. Sommer som vinter. Her kan du nyte gourmetmat med byen funklende for dine føtter, rase ned fjellsiden på raske ski, tusle langs gjengrodde stier eller oppleve konserter og andre kulturopplevelser.

Kjelsåsgrenda. Foto: Privatmegleren Renommé

I Kjelsåsgrenda har du både buss og trikk så å si utenfor døra, og togstasjonen er kun fem minutters gange unna. Så selv om du bor i fredelige og trygge omgivelser, hevet over byens kjas og mas, er du aldri lenger enn en svipptur unna seriøs shopping i sentrum, høye sandwicher på brygga eller gylne bobler på løkka.

– Det er en grunn til at vi har kalt dette prosjektet Kjelsåsgrenda. For oss symboliserer en grend de verdiene vi har ønsket å utvikle, og som har vært styrende for de beslutningene som er tatt underveis, sier Ruud videre om prosjektet.


Syv tomannsboliger med felles tun

I tett samarbeid med arkitektene i A-lab er det tenkt og tegnet, tegnet og tenkt, til alle ble fornøyde. Resultatet er moderne boliger med et klassisk uttrykk, samlet rundt et felles tun som skaper tilhørighet og identitet. Alle boligene har i tillegg egne hager og uterom, som sammen med arkitekturen i husene skaper levende og fleksible hjem.

Resultatet er syv tomannsboliger med småhuskarakter samlet rundt et felles tun som kan brukes til 17. maifeiringer, barnebursdager, sommerfester, julemarked og så videre.

– Det er lagt vekt på å skape boliger med mye lys og god kontakt med uterommet. Blant annet har stue og kjøkken, store vindusflater mot hagen og på loftet slipper takvinduer himmelen inn. Oppholdsrom og soverom vender i hovedsak inn mot det stille tunet, mens trapp, bad og gang danner en skjerm mot veien og øvrig bebyggelse, forteller Ruud om prosjektet.

Kjelsåsgrenda. Foto: Privatmegleren Renommé


Boligenes interne beliggenhet skaper i kombinasjon med adkomstveier og stier varierte uteoppholdsarealer, og sørger for at alle boligene både har private og felles uterom med gode solforhold. På tunet er det også en åpen trapp som gir god tilgjengelighet til parkeringskjelleren og smøre-/sykkelboden som deles av alle som bor i grenda.

Det har også vært viktig å tilpasse husene til omgivelsene på Kjelsås. Det er scannet og dokumentert fargene på en rekke hus i nærområdet og utarbeidet en karakteristisk og stedstilpasset palett som gir grenda en tydelig identitet. Med sin trekledning, sitt saltak og den gjennomtenkte utendørsplanen skal Kjelsåsgrenda oppleves som en naturlig fornyelse av nabolaget.

Kjelsåsgrenda. Foto: Privatmegleren Renommé

MELD DIN INTERESSE FOR KJELSÅSGRENDA NÅ!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...