Nordre Aker Budstikke

Monica er sjef for den beste av 86 butikker i Oslo

Regionssjef Tore Hartmann gratulerer butikksjef Monica Ludvigsen. Foto: KIWI / NORGESGRUPPEN

Butikksjef Monica Ludvigsen er svært fornøyd med førsteplassen i konkurransen om være regionens beste Kiwi-butikk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

TONSEN: Kiwi Tonsenhagen danket ut 86 andre butikker i kampen om å bli regionens beste Kiwi-butikk. Riktignok ligger butikken like over bydelsgrensen til Bjerke, men bor du på Lofthus eller Disen er dette kanskje likevel nærbutikken din.

Det er Norgesgruppens lavpriskjede som i en pressemelding selv melder om kåringen, som fant sted i helgen som var.

Daglig fokus

Butikksjef Monica Ludvigsen er svært fornøyd med førsteplassen.

– Det er kjempegøy å bli regionens beste butikk! Tittelen er et resultat av vårt daglige fokus på å levere gode opplevelser for kundene, sier hun.

Ludvigsen har vært butikksjef for Kiwi Tonsenhagen i fire og et halvt år, og leder et team på 16 ansatte.

— All grunn til å være stolt

Prisen for beste butikk ble delt ut under årets "Kiwiade", dagligvarekjedens største internarrangement. Under arrangementet samles alle butikksjefene i hele landet. Regionssjef Tore Hartmann mener Monica og laget hos Kiwi Tonsenhagen har all grunn til å være stolte.

– Det var mange gode butikker og ekstremt jevnt mellom de beste, så Monica og teamet bør virkelig være stolte, skryter regionsjefen.

– Monica er en fantastisk person som skaper meget god stemning i butikken. Dette smitter over på medarbeidere og kunder. Jeg svært imponert over butikken og måten den ledes på. Det er det som gjør at Kiwi Tonsenhagen skaper gode resultater og vinner konkurransen.

LES OGSÅ: Denne lokale dagligvarebutikken er annerledes: Vil være en relevant nabo, ikke bare et "kjøleskap"

Vinneroppskriften

Kåringen er høydepunktet under Kiwiaden, ifølge regionsjefen. Det er ingen enkel vei til seier for de ulike butikkene i regionene. Omsetning, kundetilfredshet, samfunnsansvar og lagarbeid er blant kriteriene. Ludvigsen har tolv års erfaring som butikksjef, og mener et godt team og god planlegging er viktige deler av vinneroppskriften.

– Vi vet at når klokka slår 15 kommer mesteparten av våre kunder inn døra og alt må være klart. Butikken vår er trang, så god planlegging, logistikk og rutiner er kjempeviktig for å kunne levere Tonsen-butikken på sitt beste hver dag. Og så er vi en gjeng som er oppriktig glad i kundene våre. Vi er nemlig overbevist om at ingen har bedre kunder enn oss!

– Tonsen-gjengen er unik. Fellesnevneren er at alle på teamet er positivt skrudd sammen. De bryr seg om hverandre og jobber for å gjøre hverandre så gode som mulig, sier Ludvigsen.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...