Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Morellbakken nominert til Dronning Sonjas skolepris

Vellykket inkludering ved Morellbakken, her skuespillerene fra skolen og stykket Ungdomsklubben, i forbindelse med oppsetning på Cosmopolite scene tidligere i år. Foto: ALEXANDRA/MORELLBAKKEN SKOLE

Faktisk som den eneste skolen i Oslo, og det handler om vellykket inkluderende læringsmiljø.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.06.2016 kl 21:52

GREFSEN: Morellbakken skole er blitt nominert som den eneste skolen i Oslo, til Dronning Sonjas skolepris.

Her kan du lese om prisen og kriteriene for å bli nominert.

Det handler om vellykket inkluderende læringsmiljø.

LES OGSÅ: De Derre med flere dro i gang OverOslo 2016, tirsdagkveld - les anmeldelsene her.

Ny skole

Assisterende rektor ved skolen, Marit Jensen, er selvfølgelig stolt av nominasjonen.

– Vi synes dette er veldig stas og vi er beæret over denne nominasjonen. Skolen har tross alt ikke vært i drift i mer enn tre år! Fra oppstart av skolen i 2013 har vi hatt et spesielt fokus på å jobbe aktivt med at elevene skal oppleve et likeverdig og inkluderende læringsmiljø, ifølge Jensen.


LES OGSÅ: Politiet advarer ungdomsforeldre om slåssing blant de unge. Det avtales å slåss - dukker du ikke opp, så kan kanskje opp mot 50 andre unge komme og hente deg!

Som fortsetter.

– Det er fantastisk hyggelig å se at det vi prøver på fungerer. Det er skoler fra hele landet som blir nominerte, og det skal holde hardt om vi går av med prisen i denne omgang!

LES OGSÅ: Er Viktor den nye Nerdrum? Se hva 13-åringen har tegnet!

Inspirerer

Jensen legger til.

– Men det som er den viktigste inspirasjon - er jo selve nominasjonen. Dette gir virkelig inspirasjon til å jobbe enda hardere og mer systematisk fremover- et arbeid det må jobbes med hver dag.

LES OGSÅ: Astrid (27) har en alvorlig diagnose, men likevel positiv: – Fremtiden er jo usikker for oss alle!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...