Nordre Aker Budstikke

- Moro og spennende å jobbe med en så dedikert og talentfull gjeng

Lyns 07-jenter på cup i helgen, trener Idres Pallani til venstre. Foto: PRIVAT

De lot ikke sjansen gå fra seg, når de nå er gamle nok til sluttspill: Helt til topps i Haslum Cup i helgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2019 kl 18:56

HASLUM: I helgen ble det arrangert Haslum Cup, nierfotball, og der deltok blant annet Lyns jenter 12 år. Foruten at jentene stilte i årets Norway Cup i en klasse eldre - altså 06, og hvor de kom helt til 8. delsfinalen - så var det første cupen med sluttspill for jentene.

De stilte med to lag, Lyn Rød og Lyn Blå.

Begge lagene kom til semifinalen, etter at Lyn Rød vant mot Lille Tøyen 2-0, og Lyn Blå kom seg videre på myntkast etter 0-0 ved endt kamp. Lyn rød spilte seg videre helt til finale, etter å ha vunnet 3-1 mot Heming, som vant Danacup i sommer. Lyn Blå tapte 1-0 mot Haslum, og røk ut i semifinalen.

Jubel - seier for Lyn-jentene i Haslum-cup i helgen. Foto: PRIVAT

Finalen

Så var det altså klart for finale for Lyn Rød, og der ventet jo Haslum, som netttopp slo ut lagvenninnene på Lyn Blå.


- Jeg er veldig stolt av laget, men finalen begynte litt slapt, vi har spilt mye bedre i kamper tidligere.
Men vi var nok litt nervøse, noen av oss. 25 minutter varte kampen. Da det var igjen kanskje syv - åtte minutter av kampen klarte Mina å score. Hun fikk satt ballen i mål, til side for Haslum-keeeperen. Da ble det stor jubel, forteller en av kapteinene på laget, Maria Rygg Hannestad, som også er keeper.

Og så ble det revansj for jentene på det andre Lyn-laget:

- Det er veldig moro å vinne første 07-cupen vi er med i som er med sluttspill. Treneren vår Idris er god trener, han ble også veldig glad da vi vant!

- Jeg spiller mye fotball, og trener åtte ganger i uka - to treninger som utespiller, resten av treningene er keepertreninger. Under cupen fikk jeg ikke kastet meg noe, men hadde noen bra gåut-redninger, ifølge Maria, som forteller at hun bare slapp inn ett mål gjennom helgen.

Neste ut nå, utover ordinære treninger, er første sonetrening til onsdag, i regi av Oslo Fotballkrets.


Hvorfor ble det egentlig fotball?

- Pappa mente at det var noe for meg, og så var det jo så moro!

- Dedikert og talentfull gjeng

Trener for Lyn Rød i cupen i helgen, Idris Pallani, forteller at flere av 07-spillerne hospitere med jentene ett år eldre, en gang i uka:

- Jentene trenger utfordringer og å utvikle seg. Mange av disse jentene trener opptil flere ganger i uka: Vanlige fotballtreninger, 06-trneinger, akademitreninger og kamper både for sitt eget lag og andre. Det er veldig moro og spennende å jobbe med en så utrolig dedikert og talentfull gjeng.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...