Nordre Aker Budstikke

Leter etter mulig brann i Nydalen

Nydalen, mandag ettermiddag Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Nødetatene har rykket ut til NAV-bygget i Nydalen etter melding om røyk. Bygget er evakuert.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.03.2019 kl 17:48

NYDALEN: Mandag ettermiddag twitrer Oslo politi følgende:

Operasjonsleder Sven Christian Lie forteller Nordre Aker Budstikke at brann- og redningsetaten er på stedet, men kan ikke si noe om det er snakk om brann.

Nordre Aker Budstikke er på stedet og kan melde om flere brannbiler og politibiler ved Gullhaugveien 7. Det er også ambulanser i området. NAV-bygget er evakuert, men det er ingen røyk å se i området.

Stor utrykning til Gullhaugveien 7 mandag ettermiddag. Foto: Karl Andreas Kjelstrup


– Det ble meldt om røykutvikling i et kontorbygg i Nydalen klokken 14.50. Da vi ankom stedet med de andre nødetatene, hadde de som oppholdt seg i bygget evakuert seg selv. Vi har sendt inn røydykkere for å sjekke om hvor røyken kommer fra. Per nå kan vi ikke si noe mer om årsak, men det vi kan si er at det er røyk i ett av rommene i bygget, sier vaktkommandør Ola Klakegg hos brannvesenet.

Brann- og redningsetaten meldte klokken 15.59 at de ikke fant noen kilde til røyken, de luftet og dro fra stedet.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...