Nordre Aker Budstikke

Musikkfestivalen er avlyst – gir bort innspilling verdt 25.000 kroner

Frysjastock har vært springbrett for mange unge musikktalenter. Her er Karpe Diem anno 2006, helt i startgropen av karrieren, da også Frysjastock var ny. Foto: Stig Framnes / Trikkehallen

Bydel Nordre Aker og Trikkehallen på Kjelsås må avlyse årets Frysjastock, og utlyser heller en konkurranse for unge musikere, der premien er gratis innspilling i studio - og musikkvideo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS/NORDRE AKER: – Musikkfestivalen Frysjastock er avlyst i år på grunn av covid-19. Vi har derfor bestemt å bruke penger og ressurser på å lage en demo-konkurranse hvor vinneren får gratis innspilling både i studio og av en musikkvideo, sier Janko Radovnovic, arrangement- og teknisk ansvarlig på Trikkehallen på Kjelsås.

Frysjastock ble arrangert første gang i 2004, og har samlet musikkglad ungdom fra bydelen og Oslo både på scenen og som publikum – til en dag med musikk fra fremtidens artister på to scener. Festivalen har både blitt arrangert ute ved Brekkedammen, og inne på Trikkehallen i Midtoddveien på Kjelsås.

I annerledesåret 2020 setter koronapandemien en stopper for Frysjastock – som så mye annet som er gøy.

De ansatte i kulturenheten i Nordre Aker har derfor lagt hodene sine i bløt, og kommet opp med en god erstatning:

Nå får du muligheten til å spille inn en låt og lage en musikkvideo. Premien har en verdi på 25.000 kroner, ifølge Radovanovic.


Konkurransen er åpen for alle band og artister, aldersgrense er til og med 19 år. Du må enten bo eller gå på skole i Oslo.

Sangen vil bli spilt inn og produsert av Magnus Foss i studioet på Trikkehallen. Ansvarlig for videoinnspillingen er Carl Fredrik Melle. Vinneren får også tilbud om å spille på musikkfestivalen Frysjastock i 2021.

Mer info om hvordan du deltar, finner du på Trikkehallens nettsider.

Juryen som skal kåre vinneren består av ansatte på Trikkehallen, musikkfestivalen Frysjastock og Oslo musikk- og kulturskole. Juryen vil se etter potensial, det betyr at demoen du sender inn ikke trenger å være av høy og profesjonell kvalitet.

– Den kan like gjerne være opptak gjort med mobiltelefonen din. Originaliteten og låtskrivertalent er mye viktigere enn at kvaliteten av opptaket, sier Radovanovic.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...