Nordre Aker Budstikke

Myrerjordet må utnyttes

Ønsker debatt: To blide jenter, Wenche Standahl Bjørseth og Britt Wenche Groven, er naboer til Myrerjordet og ønsker debatt om flerbruk.

Naboer til Myrerjordet ønsker flerbruk av friområdet: – Jordet kan vel tilrettelegges for mer enn fotball, sier Wenche Standahl Bjørseth og Britt Wenche Groven.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Grefsen/Kjelsås: Myrerjordet ligger på grensen mellom Kjelsås og Grefsen, mellom platået og kollen. Naboer til friområdet ønsker nå debatt om flerbruk av jordet. Wenche Standahl Bjørseth og Britt Wenche Groven synes det er på tide å vurdere også andre aktiviteter på det store grøntarealet, enn bare fotball og hundelufting.

– Vi flyttet til Revefaret i 1997. Det har vært et savn å ikke ha en lekeplass med apparater i nærheten, ikke minst sosialt for både barn og voksne i området. Det er en lekeplass i Kurveien, og på toppen av Vellerbakken. Men det er for langt unna til at yngre barn kan gå dit uten følge av voksne, sier tobarnsmor Wenche.

Britt Wenche, som bor i Arildsvei, er enig. Hun er mor til tre gutter og er sikker på at Myrerjordet kunne vært bedre utnyttet.

– Fotball er bra det - men det kunne være fint med tilrettelegging for andre aktiviteter også. Kanskje en volleyballbane, eller skaterampe? Uansett er det på tide å sette i gang en debatt, så håper vi at det kan komme kreative innspill etter hvert. Det er jo trist at et så flott område ikke utnyttes bedre, sier hun.

En annet problem Wenche og Britt Wenche tar opp er parkering. – Både i Myrerskogveien og i Hareveien er det til tider kaotisk på grunn av de parkerte bilene til alle fotballspillere og tilskuere. Det hadde bedret trafikksikkerheten hvis parkeringen ble mer organisert, sier de engasjerte naboene.


Begge to har hørt om planer som ble sendt bydelsutvalget for flere år siden.

– Vi har hørt at vellet for flere år siden sendte inn forslag til bydelsutvalget om flerbruk av jordet. Men det skjedde ingen ting, sier Wenche og Britt Wenche, som håper saken nå blir tatt opp igjen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...