Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Én uke til 17. mai, men torsdag er det store muligheter for skiløyper

Dette bildet er tatt i Nordmarka 10. mai 2017. Foto: BYMILJØETATEN

Snøen laver ned i høyden i Oslo, og bymiljøetaten vurderer å kjøre opp skiløyper.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.05.2017 kl 08:17

NORDMARKA: Det er riktignok bare to uker siden både Bymiljøetaten og Skiforeningen satte igang løypemaskinene og kjørte over en mil med skiløyper i Nordmarka.

LES OGSÅ: 26. april: Det er helt nydelig i Marka. Det er silkeføre!

I mellomtiden har vi hatt en skikkelig smak av sommer, og nærmere 25 grader i Oslo sist helg.

Tiddelibom…

Derfor var det en liten nedtur for oss da snøen nok en gang lavet ned fra himmelen onsdag morgen.

Men ikke i Bymiljøetaten, og muligens for alle andre som fortsatt ønsker å registrere ytterligere kilometer i løypene før skiene legges i boden, for godt før sommeren.

I dag var nemlig løypegutta i etaten på en aldri så liten inspeksjon i Marka. Og ja, de vurderer å kjøre opp skiløyper i morgen, torsdag. 11. mai, én uke igjen til 17. mai.

– Vi trenger bare 10 centimeter til, så kan vi kjøre opp spor, sier løypebas Roar Grønvold.

LES OGSÅ: Russegutta som kjører Tesla

Nedbør i natt

Yr melder melder onsdag at det vil komme mer nedbør gjennom kvelden og natta, og at det fortsetter fram til torsdag formiddag. I høyden blir det også minusgrader.

Dermed kan alt være lagt til rette for at Bymiljøetaten får de ekstra 10 centimeterne de ønsker seg.

– Får vi kjørt opp løyper i morgen, så blir det i følgende områder: Sporten – Tryvann – Nordmarkskappellet – Skjennungen – mulig Tråkka – Ullevålseter, forteller Grønvold.

Dermed er det ingen grunn til hverken å stresse med å skifte til sommerdekk, eller å rydde bort skiutstyret, riktig ennå.

LES OGSÅ:
Her er skolen som får gå først i barnetoget og hilse kongen

Har du et knallskudd? Klart for NM i straffespark!

Den kommende skoleveien har hatt 88 ulykker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...