Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå blir det fullt trøkk i Trikkehallen

Dans, konserter, sminking, filmskole og kor - Trikkehallen fyller 10 år!

En cafe fylt til randen: På Trikkehallen er det stadig ting som skjer.

Fra gammelt sporvognsdepot til et yrende ungdomshus; Trikkehallen på Kjelsås har nå gledet ungdommen i 10 år. På lørdag skal det feires - og det kommer til å bli folksomt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2013 kl 14:03

TRIKKEHALLEN: - Det første arrangementet vi skal ha på lørdag, Egner Cabaret, er desverre fulltegnet allerede.

Vi har en del faste og da vi sendte ut invitasjoner til dem tok dt ikke mer enn 20 minutter før det var fullt, sier vikarierende leder ved Trikkehallen, Kjetil F. Wevling, til Nordre Aker Budstikkes utsendte.

LES OGSÅ: - Sognsvann er ikke lenger brukbart som friluftsområde

Waldemar på scenen

Men, det er likevel ikke grunn til å fortvile; klokken 16.00 vil bydelsdirektør i Bydel Nordre Aker, Øyvind Henriksen og bydelsutvalgsleder Bent Gether- Rønning si noen velvalgte ord om Trikkehallens historie - hva den har betydd og betyr for bydelens unge de siste 10 årene.

- Rett etterpå blir konsert med den kritikerroste artisten Torgeir Waldemar.

Her får de fremmøtte stemningsfulle sanger i grenselandet mellom folk, country og blues med sterke røtter i singer/songwriter- tradisjonen, opplyser Wevling.

LES OGSÅ: Falt ned i sjakt, ble sittende bom fast

De unge overtar

Etter konserten serveres det tapas i kafeen, men så overtar igjen de unge Trikkehallen.

- Jubileumskvelden avsluttes med en skikkelig ungdomsfest klokken 18.00 med ulike aktiviteter, dj, konkurranser.

Det blir opptredener av ungdommer med tilknytning til huset og det blir servert mat til alle som føler sulten komme, sier Wevling.

Anne-Berit Haavind stod sentralt i oppbyggingen av Trikkehallen kultur & ungdomshus for 10 år siden.

Hun var den gang leder av seksjonen for kultur og ungdom i bydelen og mener det grundige arbeidet som ble lagt ned i startfasen var viktig for Trikkehallens vei videre.

- Bred medvirkning fra ungdomsgrupper i bydelen vi hadde kontakt med var viktig i den prosessen.

De var med på å styre og ungdomsrådet i bydelen var en selvsagt viktige pådrivere fra dag én, sier Haavind.

LES OGSÅ: Kopierte maleri over på husveggen

Treffstedet

Hun tror mange av valgene de tok sammen, i fellesskap, var viktige og riktige.

- Flere av de ideene og tankene vi hadde, på hva Trikkehallen skulle være, ser jeg er videreført og selvsagt tilpasset ettersom årene har gått.

Det var, og er fortsatt, et møtested for ungdom i bydelen hvor får muligheten til å drive med sine interesser både på og utenfor scenen.

Jeg bor selv fortsatt i bydelen med min familie og mine barn har nå glede av flere av Trikkehallens tilbud, avslutter hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...