Nordre Aker Budstikke

Nå blir det is på banen – Helge tar første økt

Det kryr av liv på Skeidbanen når Helge har laget skøyteis. Foto: SKEID / ARKIVFOTO

Snart kan man ta skøytene fatt på naturisbanen på Nordre Åsen, melder Skeid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2021 kl 16:17

NORDRE ÅSEN: Det er Skeid Bandy som kommer med gladmeldingen på sin Facebook-side mandag:

– Vi har i dag fått beskjed fra Bymiljøetaten om at banen på Nordre Åsen åpnes. Det betyr at banen måkes i dag slik at vanningen kan begynne allerede i kveld.

Videre skriver klubben at det forhåpentligvis betyr at det blir is på Skeidbanen allerede til helgen.

Den første økta med slangen er det selvfølgelig ildsjel Helge Holter som tar, ifølge Skeid Bandy.

Skeid melder at mer info kommer, så følg med på bandygruppas Facebook-side.


– Det er fortsatt viktig at folk ikke hoper seg opp i større grupper. At folk passer på. I verste fall, hvis det blir for mye folk, så blir vi satt i en situasjon der vi må stenge igjen. Men Oslofolk har vist at de klarer å ta det ansvaret, sier idrettsbyråd Omar Samy Gamal (SV) til Dagsavisen mandag, etter at kommunen har snudd, og bestemt at det likevel skal legges naturis på en rekke isbaner i byen. Opprinnelig skulle det ikke bli is på grunn av smittevernsutfordringer, ifølge avisen.

Holter vant prisen for Årets navn og ildsjel i Nordre Aker i 2017. Den fikk han nettopp for sin innsats som banemenster på Nordre Åsen, og for alle timene han har stått med vannslangen for å lage skøyteis:

Skeid har i en årrekke jobbet for å få en kunstisbane på Nordre Åsen, slik at skøyteisen kan bli mer forutsigbar, og at Skeid Bandy endelig kan vende «hjem» til egen hjemmebane på Nordre Åsen.


Så langt har det forblitt med drømmen.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...