Nordre Aker Budstikke

Etter klage på støy:

Nå blir også basketbanen skiltet

Idrettsbanen ved Engebråten skole. Foto: Kristin Tufte Haga

Men banen kan være «åpen» litt lenger enn skateboardanlegget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.08.2021 kl 12:56

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke omtalte denne uka at det har kommet klage til bydelen på uteplassen ved Engebråten ungdomsskole, der det både er skateanlegg og basketbane:

– Vi plages av støy på natterstid fra skateboardanlegg og basketballbanen i tilknytning til Engebråten skole. Støyen høres ekstremt godt. Vi ønsker at det settes opp skilt som informerer om når anlegget kan brukes, ifølge beboer, som også forteller at de har blitt vekket ved tre-fire-tiden om natten av støy fra anlegget.

Nå skal bydelen sette opp skilt, les mer lenger ned fra forrige sak.

Basketbanen

I tillegg ønsker Undervisningsbygg å skilte på basketbanen, som ligger på samme område, etter kontakt om saken med Bydel Nordre Aker:

– Vi er i ferd med å lage skilt til basketbanen på Engebråten ungdomsskole. Teksten vil oppfordre de som oppholder seg der om å ta hensyn til naboer og at det skal være nattero mellom 23.00 og klokken 06.00. Dette er med utgangspunkt i bestemmelsene om nattero i Forskrift om politivedtekt, og derav klokken 23.00. Vi sender også en mail til Kjelsås IL, og ber dem om å informere sine medlemmer om brukstiden, ifølge Harald Arnesen, kommunikasjonsrådgiver i Undervisningsbygg Oslo KF.


Om eventuell annen skilting på andre skoleområder, sier han videre:

– Når det gjelder skilting på andre skoler og eiendommer, tar vi det etter oppfølging fra publikum, naboer, skoler eller andre etter behov.

Skateanlegget

Dette er skiltteksten i tilknytning til skateboardanlegget:

  • Parken er stengt mellom klokken 22.00 til 07.00.
  • Vis hensyn til naboene. Rampene er stengt og skal ikke brukes i tidsrommet klokken 22.00 og 07.00
  • Hold plassen ryddig
  • Ta vare på hverandre
  • Bruk på eget ansvar

– Teksten er basert på andre skilt brukt i andre bydeler. Vi håper at alle parter blir fornøyde, sa også Emilie Braarud, miljøterapeut Forebyggende enhet i Bydel Nordre Aker, til avisa i forrige sak.


Braarud sier til Nordre Aker Budstikke at de har valgt ro fra klokken 22.00, da skateanlegget genererer mer støy enn basketbanen.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...