Nordre Aker Budstikke

Nå blir veien feid likevel

Glads vei på Grefsen, denne uken. Denne skateren valgte å bære skateboardet på grunn av for mye grus. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Dette er en gladsak, kommenterer en beboer i veien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2018 kl 09:51

GREFSEN: For et par uker siden var Glads vei satt opp til gatefeiing 1. mai. Men det kommunen ikke hadde tenkt på, er at 1. mai – Arbeidernes dag – ikke er vanlig arbeidsdag, men fridag. Så ble gatefeiingen 1. mai utsatt. For Glads vei helt til 23. mai.

– Ikke engang fint til 17. mai

– Det betyr at flere hundre barn som går og sykler til Grefsen skole hver dag må fortsette å tråkke gjennom grusen i en måned til, det blir ikke engang fint til 17. mai, skrev en leser til Nordre Aker Budstikke.

Det tar tid før vårrengjøringen kommer til veiene som opprinnelig var satt opp 1. mai. Foto: KARL A. KJELSTRUP (ILLUSTRASJONSFOTO)

Korpset går også i Glads vei

Lokalavisa dro på en liten befaring i Glads vei, og det er mye grus, både i veien og på fortauet, bortsett fra der beboere selv har vært ute med kosten.

– Det støver jo veldig. Og jeg må si at jeg synes det er trist og rart hvis ikke denne veien blir prioritert til å bli feid, dette er jo veien til både skoler, barnehager, kirke og gravlund, sa en beboer som lokalavisa møtte i veien.


I tillegg uttalte representant for Grefsen skolekorps følgende i påfølgende sak, skolekorpset skal også gå Glads vei på 16. mai, på vei opp til nonneklosteret på Grefsen, for å spille der:

– Jeg har den største forståelse for at det er en logistisk utfordring for kommunen å få kostet alle veier i Oslo før 17. mai, men som korpsmor og korpskone må jeg innrømme at jeg er noe skeptisk til årets marsjsesong og til selve 17. mai. Flere steder på Grefsen er det mye grus i veiene, og det er også store hull, noe som blant annet kan skape ugreie kollisjoner mellom munnstykke og fortenner, sa Christel Stub i korpset - her kan du lese hele saken.

Endrer

Men nå i slutten av uka, så går det frem over vårrengjøringsoversikten at Glads vei likevel snart skal feies, ny dato er nå satt til 2. mai.

– 2. mai klokken 07.00 - 19.00: Parkering forbudt på grunn av vårrengjøring, står det på kommunens nettsider fredag 27. april.

Link til oversikten over hvilke gater som feies når, finner du i denne saken, men det understrekes fra Bymiljøetaten at planen er veiledende, og at endringer kan forekomme.


Lurer du på når det skal feies og vaskes i din vei? Her finner du hele oversikten!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

http://nab.no/nyheter/glemte-at-1-mai-er-fridag-na-er-varrengjoringen-utsatt/19.16656

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...