Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå deler vi ut 250.000 kroner til barn og unge

Søknadsfristen nærmer seg!

Oslofondets jury består av Anya Sødal (styremedlem i Oslo idrettskrets), Trine Jakobsen (styremedlem i UngOrg), Tore Bollingmo (ansvarlig redaktør i Mediehuset dittOslo) og Katarina Finneng (informasjonssjef i Hafslund). Leserne skal være med og stemme frem vinnerne. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Mediehuset dittOslo og kraftselskapet Hafslund oppretter en ny støtteordning for barne- og ungdomsaktivitet i Oslo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2014 kl 16:23

OSLO: - Oslofondet er rettet mot aktiviteter for barn og unge, og vi håper og tror dette vil styrke lokal aktivitet, og skape godt engasjement, sier informasjonssjef Katarina Finneng i Hafslund.

Ny støtteordning

Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte organisasjoner og lag som tilrettelegger aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet skal dele ut 250.000 kroner i året.

Det deles ut inntil 12.500 kroner til en vinner i hvert av de fire områdene* (se faktaboks) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser, fire ganger i året. I løpet av 2014 vil totalt 16 vinnere motta midler fra Oslofondet.

HER FINNER DU SØKNADSSKJEMA TIL OSLOFONDET!

Samle støtte og stemmer

Alle søknader vurderes av en jury bestående av Tore Bollingmo, ansvarlig redaktør i Mediehuset dittOslo, Katarina Finneng, informasjonssjef i Hafslund, Trine Jakobsen, nestleder i paraplyorganisasjonen UngOrg og Anya Sødal, styremedlem i Oslo Idrettskrets.

Juryen velger i hver runde ut tre kandidater fra hvert område. Disse kan leserne av Mediehuset dittOslos aviser stemme på.

De endelige vinnerne kåres i en kombinasjon av leser- og jurystemmer. Alle kandidater vil få bred omtale i lokalavisen.

- Gjennom min tid i breddeidretten, har jeg sett hva det å få tildelt midler faktisk betyr. Ofte er det ikke så mye som skal til. Bare det at den innsatsen som legges ned lokalt blir sett, er ofte nok, sier Anya Sødal, som er styremedlem i Oslo Idrettskrets og har lang fartstid fra idretten i Oslo.

Årsfinale - vinn mer!

Utvalgte vinnere fra 2014 går videre til en årsfinale i januar 2015. Her deles det ut ytterligere tre premier, på 25.000, 15.000 og 10.000 kroner til dem som får flest stemmer.

- Som lokalavis ser vi at slike kåringer og utdelinger er med på å løfte fram frivillig arbeid og alt det flotte som skjer i byen vår, sier ansvarlig redaktør i Mediehuset dittOslo, Tore Bollingmo.

- Jeg liker at det er lavterskel å søke Oslofondet. Man trenger ikke komme med de største prosjektene, og da tror jeg det er lettere å komme på gode ideer. Det er fokus på grasrot og bredde, sier Trine Jakobsen, nestleder i UngOrg.

HER FINNER DU SØKNADSSKJEMA TIL OSLOFONDET!

Gå til Oslofondets hovedside.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...