Nordre Aker Budstikke

Nå er de i gang med den nye turveien

Om ikke så altfor lenge kan du ta turveien fra Oset utfartsparkering og helt opp til Langsetløkka. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det er store arbeider på gang ved Maridalsvannet og i Oset vannbehandlingsanlegg. I planen ligger også ny turvei.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.05.2018 kl 16:26

KJELSÅS: Det ryddes i lia overfor Oset Vannbehandlingsanlegg, vannbehandlingsanlegget er under utvidelse - les mer på Vann- og avløpsetatens hjemmeside.

I planen ligger også nytt turveistrekke.

Først til Midtoddveien

– Vann- og avløpsetaten bygger i første omgang strekningen fra utfartsparkeringen og opp til Midtoddveien. Dette arbeidet er påbegynt. Bymiljøetaten har meddelt oss at strekningen fra Midtoddveien og videre opp til Langsetløkka ikke er prioritert per nå, forteller prosjektsjef Jan Kopperstad, rentvannsbassenger Oset Vann- og avløpsetaten.

Turveiestrekket som nå først opparbeides, kommer opp innerst i Midtoddveien, og hekter seg på turveien videre innover mot Maridalen og Solemskogen.

Foto: COWI/VANN- OG AVLØPSETATEN

Bymiljøetaten

Kopperstad forteller videre at turveien er en del av reguleringsplanen for utvidelsen av vannbehandlingsanlegget, med saksnummer 201405070 i Plan- og bygningsetatens saksinnsyn.

– Vi skal i utgangspunktet bygge og opparbeide hele turveien fra Oset utfartsparkering til Langsetløkka, men fra Midtoddveien og opp til Langsetløkka, så er det Bymiljøetaten som etter planen skal finansiere den strekningen, legger Kopperud til.

Nordre Aker Budstikke har tidligere omtalt turveiplanene, og det er planen å vinterstid også kjøre opp løyper på den nye turveien.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...