Nordre Aker Budstikke

Nå er de igang

Mandag morgen er arbeidene i gang. Foto: OLLE CEDERBRAND

Mange rør skal skiftes, og du må belage deg på adkomstproblemer og omkjøringer. Og arbeidene er planlagt å vare i ett års tid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2017 kl 10:45

KJELSÅS: For kort tid siden fortalte Nordre Aker Budstikke om planene Vann- og avløpsetaten har i området i Kjelsåslia. En total fornying av alle vann- og avløpsledninger i blant annet Myrerskogveien og Furukolleien.

Nå er arbeidene i gang, dette bildet er tatt mandag av en beboer i området.

Det skal også graves dype grøfter, se her bilde som Vann- og avløpsetaten selv har sendt som eksempel på hvor dypt det kan graves.

Slike grøfter skal de grave på Kjelsås, i forbindelse med arbeidene med nye rør. Foto: VANN- OG AVLØPSETATEN.

LES OGSÅ: Vinteren tilbake - bussen i grøfta!

Total fornying

Mange har fått varsel i postkassen fra Vann- og avløpsetaten om arbeidene.

– Arbeidet omfatter en total fornying av alle vann- og avløpsledninger for blant annet å få bort «reint overvann» (vei-vann) fra gammel, felles avløpsledning (avløpsvann og overvann i samme ledning) som har begrenset kapasitet. Avløpsnettet i Myrerskogveien og Furukollveien overbelastes i dag ved store nedbørshendelser, har prosjektleder Bjørn Vessia i Vann- og avløpsetaten tidligere fortalt til Nordre Aker Budstikke.

Men større og flere rørledninger medfører utvidelse av eksisterende grøfter som vil bety midlertidig adkomstproblemer ved passering av de enkelte eiendommene.

LES OGSÅ: Kjørte ned høystpentmast mandag morgen

Adkomstproblemer og omkjøringer

– På grunn av smale adkomstveier må det bli omkjøringer etter hvert som arbeidslagenes fremdrift tilsier det. Gangpassasje vil være mulig, forteller Vessia videre om prosjektet.

Her kan du lese den tidligere saken, og se kart hvor arbeidene som skal utføres, er markert.

Arbeidene er planlagt ferdigstilt våren 2018.

Av med asfalten - her skal det graves! Foto: OLLE CEDERBRAND


LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...