Nordre Aker Budstikke

Nå er de i gang!

Friområdet formes - med blant annet treningsapparater.

– Dette blir nok bra for beboere i området i alle aldre og vil forhåpentligvis kunne være et etterlengtet samlingssted for oss, ifølge beboer Henriette F. V. Torgersen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.08.2020 kl 12:12

GREFSENKOLLEN: Nordre Aker Budstikke har flere ganger tidligere omtalt tomta i Grefsenkollenveien, rett ovenfor innkjøringen til Akebakkeskogen. Tomta Er kommunal, og har blitt brukt til lagring.

I forfjor ble ideen om et hundelufteområde på tomta spilt inn, men den ideen ble ikke så godt tatt imot av beboere i nærområdet. De ønsket noe helt annet på tomta, og ba bydelen i stedet om et parkområde, eller et aktivitetsområde for nærmiljøet og andre.

Les om innbyggerinitiativet:

Dette apparatet skal etter planen på plass i Grefsenkollveien i august.

Dispensasjon

I slutten av april i 2019 sendte Bymiljøetaten et brev til Plan- og bygningsetaten, en søknad om dispensasjon etter markaloven til oppsetting av treningsapparat og tilrettelegging på tomta. Og det fikk Bymiljøetaten.


Tomta er på 1,8 mål, ifølge Bymiljøetaten - her kan du lese tidligere sak i lokalavisa om hva Bymiljøetaten så for seg.

Ifølge Bymiljøetaten blir treningsapparatet flyttet litt østover, Bymiljøetaten presiserer at det ikke er sikkert at området blir helt likt som på tegningen. Foto: BYMILJØETATEN

Henriette F. V. Torgersen er en av beboerne og intitiativtagerne til underskriftskampanjen beboerne satte igang. Nå kan hun glede seg over at arbeidet er påbegynt:

– Vi observerer at det er påbegynt og synes at det er veldig kjekt at det endelig kommer noe. Vi er ikke helt kjent med hva som er vedtatt at skal bygges, men hvis det blir omtrent som Bymiljøetatens forslag i fjor blir det veldig bra. Dette blir nok bra for beboere i området i alle aldre og vil forhåpentligvis kunne være et etterlengtet samlingssted for oss.

Tomta i Grefsenkollveien.


I slutten av juli i år var Nordre Aker Budstikke i kontakt med Bymiljøetaten, som beskrev planene slik:

– I løpet av august er planen å blant annet få satt opp et multifunksjonelt treningsapparat, benker, bord med benk, og sykkelstativ til laste- og vanlig sykler, forklarte seniorkonsulent Lise Jørstad i Bymiljøetaten.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...