Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå er det avtalt folkemøte i turvei-saken

MØTE: Erik B. Skei (V) - nestleder av bydelsutvalget og leder av bydelens miljø, plan- og samferdselskomite inviterer til folkemøte om turveien fra Kjelsås - Nydalen. Her i anledning dugnad for idrettslaget. Foto: ARKIV/KRISTIN TUFTE HAGA

- Vi inviterer til stort folkemøte om turveien fra Kjelsås til Nydalen, Bymiljøetaten vil også være tilstede, forteller leder av miljø, plan- og samferdselskomiteen, Erik B. Skei (V).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2015 kl 22:41

NORDRE AKER: Torsdag klokken 18.00 inviterer bydelen til møte i asfaltsaken om turveien fra Kjelsås til Nydalen.

Ikke gå glipp av noe! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook og få siste nytt rett i nyhetsfeeden din!

Torsdag

- Vi har i samråd med Bymiljøetaten avtalt folkemøte her i lokalene til bydelsadministrasjonen, i Nydalen, torsdag førstkommende, klokken 18.00.

Bydelsbygget ligger i Nydalsveien 21.

Skei håper på godt oppmøte, men smiler litt da vi spør om hvor mange det er plass til. For aksjonsgruppas facebook-side har snart 3000 følgere.

Les også: Politiet sender ut advarsler til ungdomsskoleforeldre

Innspill

- I møtet skal vi ta imot alle innspill, sammen med Bymiljøetaten - alle skal bli hørt. Så vil etaten sammen med byråd Guri Melby (V) senere ta stilling til hva som skal gjøres med turveien, asfalt eller ikke, sier Skei.

Det er ennå ikke klart om byråden selv har anledning til å delta i møtet.

Det var tidlig i forrige uke at Nordre Aker Budstikke skrev om stengingen av turveistrekket fra Kjelsås til Nydalen, arbeider skal pågå frem til 10. juli.

Blant annet har Bymiljøetaten bestemt seg for å legge asfalt på strekningen, grunnet ifølge etaten at det er vanskelig å vedlikeholde grusveien. Særlig ved mye nedbør.

Etter noen dager grep byråd for miljø- og samferdsel, Guri Melby (V) inn i saken, etter enorme protester og heftig debatt, blant annet i sosiale medier, og har midlertidig stoppet planene om asfaltering. Men likevel vil det fortsatt bli gjort andre enkelte arbeider på strekningen, inntil videre.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...