ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Nå er det «offisielt» hvem som etter planen skal flytte inn her

Det er ikke lenge siden brukertilbudet til personer i en vanskelig livssituasjon og - eller - med psykiske helseutfordringer flyttet ut. Nå er ny leietager på trappene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2019 kl 13:38

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

KJELSÅS: For kort tid siden flyttet Kafé 21, aktivitetstilbudet tilbudet til personer i en vanskelig livssituasjon og/eller med psykiske helseutfordringer, fra Midtoddveien 14 til Vinkelveien 7.

Her kan du lese mer om det.

Frysja33

Det har vært nysgjerrighet rundt hva som da eventuelt skal flytte inn i lokalene i Midtoddveien 14, bygget er privateid. I øverste etasje er det etter det Nordre Aker Budstikke kjenner til utleide leiligheter.

Tidligere i høst fortalte daglig leder ved Kuben 62+, seniorsenteret i Kjelsåsveien 114, at senteret muligens skulle flytte til Frysja33, lenger opp i Kjelsåsveien.

Det er store planer der senteret holder til nå, blant annet skal eksisterende bygg rives, og erstattes av bygg med nye omsorgsleiligheter. Nordre Aker Budstikke har planene omtalt flere ganger tidligere.

ANNONSE

Midtoddveien 14

Nå er planene for seniorsenteret endret.

– Vi har hatt en veldig god dialog med stiftelsen Frysja 33, om mulig leie av lokaler der. Men så har vi nå fått tilbud om å leie lokalene i Midtoddveien 14, og beliggenheten og tilgjengeligheten til dette stedet er mye bedre for eldre folk, sier daglig leder i Kuben 62+, Roy Ove Lyngstad.

– Men tusen takk for tålmodigheten til Frysja 33, roser han.

Lyngstad forteller videre at lokalet de nå skal leie i Midtoddveien, er på rundt 200 kvadratmeter.

ANNONSE

– I tillegg er det tilgjengelig hage og kjeller. Kjøkkenet er ok standard, og trikkeholdeplassen er rett ved, og det er parkeringsmuligheter. Vi må være ute av lokalene i Kjelsåsveien innen 1. april, så vi håper på å flytte inn i Midtoddveien i løpet av mars 2020.

Planen er å signere avtalen om Midtoddveien så raskt som mulig, men i følge Lyngstad, er det allerede i boks for Kuben 62+ å leie i bygget rett ved Trikkehallen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE