Nordre Aker Budstikke

Nå er det «offisielt» hvem som etter planen skal flytte inn her

Det er ikke lenge siden brukertilbudet til personer i en vanskelig livssituasjon og - eller - med psykiske helseutfordringer flyttet ut. Nå er ny leietager på trappene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2019 kl 13:38

KJELSÅS: For kort tid siden flyttet Kafé 21, aktivitetstilbudet tilbudet til personer i en vanskelig livssituasjon og/eller med psykiske helseutfordringer, fra Midtoddveien 14 til Vinkelveien 7.

Her kan du lese mer om det.

Frysja33

Det har vært nysgjerrighet rundt hva som da eventuelt skal flytte inn i lokalene i Midtoddveien 14, bygget er privateid. I øverste etasje er det etter det Nordre Aker Budstikke kjenner til utleide leiligheter.

Tidligere i høst fortalte daglig leder ved Kuben 62+, seniorsenteret i Kjelsåsveien 114, at senteret muligens skulle flytte til Frysja33, lenger opp i Kjelsåsveien.

Det er store planer der senteret holder til nå, blant annet skal eksisterende bygg rives, og erstattes av bygg med nye omsorgsleiligheter. Nordre Aker Budstikke har planene omtalt flere ganger tidligere.

Midtoddveien 14

Nå er planene for seniorsenteret endret.

– Vi har hatt en veldig god dialog med stiftelsen Frysja 33, om mulig leie av lokaler der. Men så har vi nå fått tilbud om å leie lokalene i Midtoddveien 14, og beliggenheten og tilgjengeligheten til dette stedet er mye bedre for eldre folk, sier daglig leder i Kuben 62+, Roy Ove Lyngstad.

– Men tusen takk for tålmodigheten til Frysja 33, roser han.

Lyngstad forteller videre at lokalet de nå skal leie i Midtoddveien, er på rundt 200 kvadratmeter.


– I tillegg er det tilgjengelig hage og kjeller. Kjøkkenet er ok standard, og trikkeholdeplassen er rett ved, og det er parkeringsmuligheter. Vi må være ute av lokalene i Kjelsåsveien innen 1. april, så vi håper på å flytte inn i Midtoddveien i løpet av mars 2020.

Planen er å signere avtalen om Midtoddveien så raskt som mulig, men i følge Lyngstad, er det allerede i boks for Kuben 62+ å leie i bygget rett ved Trikkehallen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...