Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå er det vanskeligere å komme seg opp fra Nydalen t-banestasjon

Det vil være store byggearbeider på Nydalen t-banestasjon det neste året. Resultatet blir bedre kapsasitet om ett års tid. Foto: SPORVEIEN

Nydalen t-banestasjon skal få økt kapasitet med rulletrapp rett opp i Torgbygget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.02.2015 kl 13:07

NYDALEN: Det er den vestre atkomsten, med trapp opp i Torgbygget, som stenger fra og med 2. februar. Dette arbeidet forventes avsluttet i august 2015.

Fra februar 2015 til april 2016 skal Avantor utføre ombygging av Torgbygget. Det er Sporveien som fornyer og utvider kapasiteten på plattform og adkomster.

Nye rulletrapper

Sporveien skal i hovedsak etablere en ekstra trapp fra plattformen til utgang i plan U1 i Torgbygget. Eksisterende trapp fra U1 til 1 skal erstattes med to nye rulletrapper. Det skal også bygges heis fra plattformen opp i Torgbygget, skriver Sporveien i en pressemelding.

Torgbygget skal om ett års tid ha et mye bedre servicetilbud. Arkitektonisk vil bygget, både faseden og innendørs, få en helt ny profil.

– Hele bygget og Gullhaug torg skal revitaliseres. Vi har mange spennende aktører på gang. Men vi ønsker ikke å si noe mer om det nå, før avtaler er formalisert, har administrerende direktør i Avantor, Øystein Thorup tidligere sagt til Nordre Aker Budstikke.

Adkomst i anleggsperioden

I anleggsperioden vil vestre adkomst til plattformen og Torgbygget være stengt for publikum, men åpnes ved en eventuell evakueringssituasjon, melder Sporveien.

Reisende må derfor benytte den østre adkomsten.

Det må påregnes at det i noen perioder vil pågå noe støyende arbeider om natten og i helgene. Dette er arbeider som av sikkerhetsmessige grunner må utføres når det ikke går t-bane.

I perioder med skiftarbeid og støyende arbeider vil mer spesifikk informasjon sendes ut., skriver Sporveien.

LES OGSÅ: Avantor planleger 3000 nye boliger i Nydalen

LES OGSÅ: BI ti år i Nydalen – nesten 9000 innom daglig

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...