Nordre Aker Budstikke

Nå er en del av veien helt stengt

Slik så det ut i Maridalsveien lørdag. Vaktmesterkompaniet graver stikkrenner for Bymiljøetaten. Foto: Christian Fredrik Borg

Først ble den ene veibanen stengt, nå er begge stengt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.09.2019 kl 21:05

MARIDALEN: Nordre Aker Budstikke har flere ganger omtalt utbedringene av Maridalsveien. Bymiljøetaten har satt i gang utbedring av Maridalsveien, fra litt nord for krysset Maridalsveien / Sandermosveien og til der Skarselva krysser Maridalsveien.

Leser forteller til Nordre Aker Budstikke at veien ble totaltstengt mandag morgen, og at også nordgående kjørefelt er gravd opp.

Som en av de nærmeste naboene til området, reagerer han på for lite informasjon om prosjektet. Han reagerer også på at prosessen ikke virker særlig godt planlagt. Gående må gå side om side med bilene, i tillegg til at avstanden til skolebussen brått ble flyttet fra noen hundre meter til godt over en kilometer.

Omfattende masseutskifting

Monica Thorud Olsen i Bymiljøetaten forteller at de vil gjennomføre en befaring med Vaktmesterkompaniet i morgen:

- Veien er stengt midlertidig på grunn av en omfattende masseutskiftning i veibanen. Vi ber om forståelse for at det vil være noe redusert fremkommelighet i en kort periode mens arbeidene pågår, men det skal tilrettelegges for at gående kan passere i størst mulig grad og på en trygg måte. Vi har i dag tatt kontakt med utførende entreprenør for å påse at det blir tatt hensyn til gående, og vi vil gjøre en befaring der i morgen.


- Når vil arbeidet bli ferdig?

- Med graveprosjekter er det selvfølgelig alltid en mulighet for at det kan oppstå uforutsette ting som forsinker, men etter planen skal det være ferdig i slutten av neste uke. Arbeidene flytter på seg, så akkurat hvordan det ser ut og hvordan forholdene er, kan endre seg underveis.

Været kan forsinke

Daglig leder Tomas Bratterud i Vaktmesterkompaniet forteller følgende til Nordre Aker Budstikke onsdag ettermiddag:

- Vi graver stikkrenner, slik at vannet skal renne bedre. Da må vi grave opp hele veien, og det er i samsvar med bestillingen fra Bymiljøetaten. Vi håper å bli ferdig i morgen, men dagens regnvær gjør det usikkert.

Veien vil åpnes igjen etter at stikkrennene er gravd, men kun for passering i gangfart.


- Fotgjengere og syklister vil kunne passere, fortsetter Bratterud, som forteller at det trolig ikke vil bli asfaltert umiddelbart, og at rulleskiløpere dermed bør legge turen en annen vei.

Syklister og fotgjengere vil kunne passere i gangfart etter at veien delåpnes igjen, trolig denne uka. Foto: Christian Fredrik Borg

- Har vært et problem

Da Nordre Aker Budstikke var i Maridalen lørdag i 15-tiden, fungerte ikke trafikklysene, som dirigerer det enveiskjørte feltet. Det skal ifølge lesere heller ikke ha fungert fredag.

Det var hverken lett å være bilist, fotgjenger, rulleskiløper eller syklist i Maridalen lørdag. Foto: CHRISTIAN FREDRIK BORG

Bratterud i Vaktmesterkompaniet bekrefter at det har vært problem med lysreguleringen:


- Jeg har fått beskjed fra driftslederen at hadde vært et problem med dem. Nå er hele veien stengt, men de vil bli byttet, avslutter Bratterud, som ikke kjenner til at det skal ha oppstått ulykker som en følge av driftsfeilen ved lysene.

Det går også å kjøre Gamle Maridals vei til Skar.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...