Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå er han videre til den internasjonale kåringen

En ny sjanse, det gir han tidligere rusmisbrukere, Chris Klemmetvold (til høyre). Foto: PRIVAT

Gründeren Christ Klemmetvold satser på de som alle andre har gitt opp. Det vekker oppsikt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2016 kl 13:33

OSLO: – Et snilt, lite selskap anerkjennes for å ansette folk med rusbakgrunn.

Fra pressemeldingen fra JCI Innovation, i anledning av at TOYP-prisen – Ten Outstanding Young Persons – deles årlig ut til en person i Oslo-regionen som har bemerket seg særlig innenfor ungt lederskap.

Prisen

Prisen deles ut av JCI Innovation, en organisasjon bestående av unge og engasjerte mennesker og som arbeider for personlig utvikling gjennom praktisk ledertrening. Prisen har vært utdelt i over 30 år.

Og i år til Chris Klemmetvold, som er gründer av Medarbeiderne AS, som brenner for følgende.

Mulighet

– Alle mennesker skal ha mulighet til verdig liv gjennom arbeid og selvrealisering.
Og nettopp det gründer Chris Klemmetvold ville gjøre noe med, da han startet Medarbeiderne AS.

Som siden 2011 har arbeidet med å skape arbeidsplasser og en fremtid for personer med rusbakgrunn.

Det ideelle selskapet henter glass- og metallemballasje fra bedrifter og husstander for å skape arbeidsplasser for tidligere rusavhengige- les forrige sak her.

Videre

Som vinner av JCI Innovation sin TOYP-kåring, kvalifiseres Chris til nasjonal TOYP-konkurranse der han konkurrerer mot kandidater fra JCI sine 13 andre lokalforeninger. Vinneren av nasjonal TOYP-kåring går videre til den endelige internasjonale kåringen der hvert av JCI sine 127 medlemsland stiller med sin kandidat.

Denne uken ble det altså klart at Chris Klemmetvold også har vunnet den nasjonale kåringen, og er da videre til den internasjonale kåringen.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...