Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå er Pål Anders og Mette gift

Pål Anders Ullevålseter og Mette Solli. Foto: PRIVAT / FACEBOOK

Motorsykkelkjører Pål Anders Ullevålseter og kickbokser Mette Solli giftet seg i helgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.08.2017 kl 14:09

MARKA: Paret giftet deg lørdag ved Rømskog i Østfold. Det er den offisielle fansiden til Pål Anders Ullevålseter på Facebook som bringer nyheten. Sammen med et bilde av brudeparet står det «just married».

Også Mette Solli har delt flere bilder fra den store dagen både på Facebook og på sin Instagramkonto.

Utendørsbryllup

– Det var et veldig fint bryllup, et utendørsbryllup. Og med aktiviteter og mye moro, forteller Pål Anders når Nordre Aker Budstikke snakker med ham onsdag ettermiddag. Da har motorsykkelkjøreren fra Nordmarka nettopp spilt kjendiskamp for MOT-laget i Norway Cup på Ekebergsletta.

Nygifte Pål Anders forteller videre at han fridde på Norefjell, for ett og et halvt år siden.

– Gikk du ned på kne?


– He, he. Ikke med en gang, men etterhvert...

– Og hvor blir det evetuelt bryllupsreise?

– Det vet vi ikke ennå. Men tipper den skjer til vinteren, sier Ullevålseter.

71 grader Nord

Pål Anders Ullevålseter og Mette Solli møttes da de begge deltok i kjendisversjonen av 71 grader Nord på TVNorge i 2011. Paret forlovet seg i 2015.

– Jeg ble hentet i helikopter og fløyet opp til en lavo på Norefjell. Der ventet Pål Anders som fridde, sa Mette til Se og Hør den gangen.


I 2012 fikk de datteren Alva. Ullevålseter har sønnen Robin fra et tidligere forhold.

Pål Anders er født i 1968, og oppvokst på Ullevålseter sportsstue i Nordmarka, som drives av foreldrene hans. Han var den første nordmannen til å fullføre motorsykkelracet Rally Dakar, i 2002. Han har deltatt ti ganger, og har andreplass som beste plassering. Ullevålseter har tidligere vunnet Africa Race, og VM i Ørkenrally.

LES OGSÅ: Tar ingen snarveier på Ullevålseter!

Mette Solli er født i 1974 i Molde. Hun er profesjonell kickbokser, har flere proffverdensmester-titler, og har blant annet vunnet VM-gull, EM-gull, nordisk gull og NM-gull.

Se, han hopper!

I vinter var Nordre Aker BUdstikke med da Pål Anders Ullevålseter gravde frem den gamle hoppbakken og selv tok det første hoppet. Det kan du se video av her!


Og litt senere fortalte en oppgitt Ullevålseter om tyverier i sportsstua.

– Jeg blir helt oppgitt. At også folk på tur i marka kan få seg til å gå bak en disk og stjele gensere og luer er nesten ikke til å tro, sa Pål Anders Ullevålseter til Nordre Aker Budstikke.

We did it!!!

Et innlegg delt av Mette (@mettesolli)

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...