Nordre Aker Budstikke

Påkjørt av toget, og på rømmen:

Nå er Eminem sjekket ut hos veterinæren

Eminem kommer sannsynligvis hjem lørdag fra dyrehospital. Foto: Privat

– Eminem kommer sannsynligvis hjem fra dyrehospital i dag, nå er vi bare veldig lykkelige over at det har gått så bra!, sier hundeeieren, som gjerne vil takke alle som har bidratt i letingen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2020 kl 13:39

MOVANN: Klokken 14.10 tirsdag meldte politiet via Twitter at en hund var påkjørt av toget ved Movatn stasjon.

«En hund er påkjørt av toget ved Movatn Stasjon ved Sørbråten. Hunden hadde kommet vekk fra sin eier og er skadet da den ble påkjørt av toget. Den har deretter løpt fra stedet. Hvis noen ser hunden, ta den i forvaring og ring politiet på Tlf 02800.»

Den skadde og savnede hunden ble beskrevet som en liten, grå/hvit husky hannhund.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo-politiet sa til Nordre Aker Budstikke at de fikk melding fra togledersentralen klokken 12.03 om en hund som var påkjørt av toget.

– Dette er en hannhund, en husky. Den er skadet, det var blod på stedet. Men den er observert løpende fra stedet. Dette skjedde ved Movatn stasjon, sa også Stokkli.


Eminem hos veterinæren. Foto: Privat

Kom hjem

Etter to dager på rømmen, kom Eminem hjem av seg selv. Det ble rett til veterinær for undersøkelse og behandling:

– Eminem kommer sannsynligvis hjem fra dyrehospital i dag. Han har mange småskader, men ingen veldig alvorlige. Han er verdens heldigste hund, ifølge veterinæren. Vi vet enda ikke om han kan fortsette å være trekkhund, men akkurat nå er vi bare veldig lykkelige over at det har gått så bra!, sier eier Anne Kristine Spangen på Sørbråten.

Saken er også omtalt på Rømlingen, der står det blant annet:

«De trodde han hadde brudd i bekkenet, men røntgen i dag viste bare at noen millimeter fra lårbeinet mot hoften, hadde falt av. Det er ikke kritisk, og han slipper operasjon. Han måtte trekke to knuste tenner, har sydd en del...Ingen skader på indre organer eller indre blødninger.»


Det ble også brukt søkshunder i letingen etter Eminem, Nordre Aker Budstikke kjenner også til at da det skulle ordnes med overnatting for søkshunder med eiere i området, var det mange som meldte seg:

– Vi vil gjerne takke Rømlingen for fantastisk innsats, med å lage plakater, organisering, leting, skaffe felle og ikke minst sporhunden Lisa. Vi vil også takke Solemskogen Jeger og Fiskeforening for observasjoner og hjelp til å sette opp felle. Vi vil takke alle våre venner både privat, og innen Huskyklubben (NSHK) for hjelp til leting. Sist men ikke minst vil vi takke gode naboer og ukjente som har bidratt veldig bra til letingen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...