Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Nå er vi størst!

De er mange, Kjelsåshåndball-spillerne. Her fra kick off i klubben, mandag. Foto: KJELSÅS HÅNDBALL

Med nesten 50 påmeldte lag i seriespillet. Mandag var det skikkelig kick off!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.09.2017 kl 21:37

KJELSÅS: Kjelsås Håndball inviterte mandag til kick off, for håndballgruppa i Kjelsåshallen.

649 spillere

– Kjelsås er nå Oslos største håndballklubb med 247 gutter og 402 jenter. Kommende sesong har vi 49 lag påmeldt til seriespill. I tillegg har vi flere lag i mini- og loppetassenrunder for de yngste barna født i 2008-2010, forteller håndball-leder Anders H. Pettersen i klubben.

Og klart han gleder seg over den gode rekrutteringen, bredden og apparatet rundt spillerne.

– Det var gledelig å se at veldig mange av disse medlemmene, både spillere og trenere møtte opp på vårt kickoff. Det er vel første gang i Kjelsås håndball sin historie at det ikke har vært plass til alle på tribunen, flere måtte sitte rundt langs kantene av banen da MINI fra i fjor spilte showkamp.

Ett av nesten 50 lag i klubben, 09-erne i Kjelsås Håndball. Foto: KJELSÅS HÅNDBALL


LES OGSÅ: Nå skjerper de sikkerheten til Oslos drikkevann

Kick off

Kickoff ble også arrangert mandag for å hedre spillerne, lag og støtteapparat.

– Det gjøres en fantastisk jobb i klubben med stort og smått. Nå ser vi frem til en ny og spennende sesong! sier også Pettersen.

Det ble delt ut premier til alle spillere og tatt lagbilde av alle lag. De spillerne og ledere som hadde bidratt lenge, og - eller på en fremragende måte i klubben, fikk utdelt velfortjent heder og ære.

Rikke Arnesen - kaptein på landslaget J-00, og som tok sølv i nylig avholdte EM. Foto: PRIVAT

00-landslaget og 00-årgangene

00-er Rikke Arnesen fikk en blomst for å ha vært kaptein på Norges landslag jenter-00, som nylig tok sølv i EM. Det norske laget tapte finalen mot Tyskland.

– Våre to meget sterke 00 årganger ble hedret for fjorårets sterke prestasjoner med 2. og 4. plass i landsserien for 16 åringer. G03 ble hedret for å ha hatt to lag i A-sluttspill i regionen i to år på rad, dette som et av de enste lagene uavhengig av årgang i vår region, ramser Pettersen opp.

– I tillegg kom flere trenere frem for å motta både lederens krus og innsatspokal for lang og tro tjeneste for Kjelsås håndball. Vi er så stolte av alle sammen, sier Pettersen.

Som også benytter anledningen til å takke sponsorene, SPAR, OBOS, Bergersen Flis, Bunde Bygg og Hummel/Torshov, som har bidratt til innkjøp av nye hjemme- og bortedrakter.


LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...