Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå går vi på ski i gatene

Ski inn og ski ut på Kjelsås

Det skal snø hver dag denne uken, men allerede nå er det nok snø til å spenne på skiene og pulken lenge før vi kommer til de oppkjørte løypene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.01.2014 kl 13:47

OSLO/KJELSÅS:Ihvertfall på Kjelsås, hvor det er rene alpestemningen. Folk valfarter til løypene. Men ingen grunn til å kjøre bil helt frem, eller bære skiene bortover  gatene.

- Det går helt greit å gå på ski her, sier de spreke og blide jentene avisen møter langs Midtoddveien, tirsdag midt på dagen og rett ved Kjelsås skole.

- Like greit å ta på skiene med en gang

Silje, Maria og Kine er på tur, med datteren til Silje i pulk, Elida, og Maria med sønnen Isak i bæremeis.

- Vi bor i området, og fant ut at det var like greit å ta på skiene med en gang. Planen er å gå inn mot Midtodden, løypa begynner jo innerst i Midtoddveien, sier jentene.

Snø hele uken

Det blir sikkert ikke dårligere skiføre gatelangs fremover heller. Ifølge Meteorologisk Institutt skal det mest sannsynlig snø hele uken.

- Det ser ut til at snøen kommer til å falle i hele dag. Kanskje også i hele morgen. Det ligger an til at folk i Oslo vil få snø hver eneste dag denne uken. Hvor mye kan jeg ikke si, sa statsmeteorolog Mariann Foss til dittoslo.no i går.

Med andre ord; gode forhold for ski inn og ski ut.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...