Nordre Aker Budstikke

Nå har arkitekten lagt et forslag på bordet

Nye Kjelsåsveien 160. Foto: ARKITEKT STEIN HALVORSEN/ATTIVO AS

Nye planer for den store tomta i Kjelsåsveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2019 kl 16:10

KJELSÅS: I våres omtalte Nordre Aker Budstikke at Backe-bygget i Kjelsåsveien 160 var solgt, til utviklingsselskapet Attivo AS.

Foreslått ny bebyggelse sett fra elva:

Foto: ARKITEKT STEIN HALVORSEN/ATTIVO AS

Arkitektfirmaet Stein Halvorsen har, på oppdrag fra Attivo AS, utarbeidet skisseforslag på hvordan det i fremtiden er tenkt å bli i Kjelsåsveien 160:

– Det gamle bygget med sidebygget (journ. anm. det gamle postkontor-bygget) skal rives. Vi tenker et nytt bygg langs Kjelsåsveien, med et bygg som trapper seg ned mot elva. Planen er opp mot 100 leiligheter, fra toroms til fireroms. Toppleilighetene har også takterrasse mot vest. Parkeringen er planlagt under dagens bakkenivå, ifølge arkitekt Stein Halvorsen.

– Det som videre er tenkt, er at Rema-butikken blir liggende på bakkeplan, men at deler av bygget nærmest elva "henger" over bakkeplan, samt at det lages et nytt grønt og romslig uteområde over dagens bakkeplan, mellom eksisterende leilighetsbygg og de nye byggene. Det betyr for eksempel at leilighetene i første etasje i eksisterende leilighetsbygg, får grøntområde rett utenfor, i stedet for en parkeringsplass som nå - det som i dag er parkering i tilknytning til Rema og de andre tilbudene blir overbygd med grøntområde, mellom nytt bygg og eksisterende bygg.


Dagens situasjon:

Det er ikke klart ennå hvor mange og hvilke butikker som er tenkt at skal ligge rundt det overdekkede torget.

Attivo AS opplyser at totalt er eiendommen på nesten fem mål, og legger til at de regner rundt tre års planlegging og reguleringstid for prosjektet som er helt i startfasen. Selskapet ved prosjektleder Espen Strand sier også til Nordre Aker Budstikke at de er i dialog med beboere i nabobygg og sentrale leietagere om planene.

LES OGSÅ: Slik er boligplanene for gamle Tandberg Radiofabrikk

Attivo AS

Om Attivo på selskapets hjemmeside: Attivo AS er et selskap som tilbyr investeringer for profesjonelle investorer innen utviklingseiendom. Selskapet har en sterk kompetanse på utvikling og drift av bolig og næringseiendom. Selskapet har en operativ ledelse med kompetanse som følger prosjektene tett gjennom hele utviklingsprosessen. Siden starten for over 20 år siden har selskapet utviklet nærmere 800 boliger og 205.000 m² næringsarealer.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...