Nordre Aker Budstikke

De ble forsinket, men nå har kafeen åpnet dørene

Elias Louis Sandvold og Hanne Wessel Egge er klare for å ta imot kundene med et smil. Foto: Tiril Haga

Og inspirasjonen til interiøret fikk de rett over gata.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2021 kl 21:31

BREKKE: Planen var at den nye kafeen Pitstop i Frysjaveien skulle åpne innen 15. desember i fjor, slik Nordre Aker Budstikke skrev i høst.

En måned forsinket kan de endelig åpne dørene, i Frysjaveien i samme bygget som Joker:

– Vi har gledet oss masse, sier Rune Isaksen, styreleder i Goodfood Company som står bak etableringen av det nye serveringsstedet.

– Det ble jo litt senere enn planlagt. Det var rett og slett bare fordi vi ventet på aksepter for å åpne. Så vanskelig men så enkelt, sier Isaksen.

Kafeen skal være åpen hver dag

– Vi er superfornøyde med resultatet og ser frem til å servere hele nabolaget og alle som kommer forbi, legger Isaksen til.


Han forteller at det har vært kunder innom siden klokken 07.00.

Cafe Pitstop. Foto: Tiril Haga

– Kommer til å være her omtrent hver dag

Hovedpersonen som står bak interiøret til kafeen Pitstop er Åsa Ørjasæter. Hun og Sondre Bjørkheim står også bak møbelmerket By Bjørkheim - møbler laget i og inspirert av Bali.

– Det er en veldig fin mulighet til å ha en utstilling, jegg holder jo til rett på andre siden av gata, sier Åsa.

Åsa Ørjasæter står bak interiøret til kafeen, med By Bjørkheim. Foto: Tiril Haga


I Bali har By Bjørkheim en fabrikk hvor blant annet stolene i kafeen blir laget. De produserer også mye av møblene i Frysjaveien 36, med materialer fra Bali.

– Jeg har jo virkelig savnet en lunsjplass og kafé her i området. Jeg tipper jeg kommer til å være innom her omtrent hver dag, sier Åsa.

Pitstop på Frysja. Foto: Tiril Haga


Foto: Tiril Haga


Foto: Tiril Haga

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...