Nordre Aker Budstikke

Nå kan du booke korps hjem til deg på 17. mai

Grefsen skolekorps tar oppdrag på 17. mai. Her fra tidligere 17. mai. Foto: GREFSEN SKOLEKORPS

De har drodlet, og landet på en måte å få inn noen sårt trengte inntekter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2020 kl 15:02

GREFSEN: Det ble skrint med inntekter for skolekorpsene denne våren, alle loppemarkedene ble avlyst, på grunn av koronasituasjonen.

Book et korps

Det blir heller ikke noe vanlig 17. mai-spilling for korpsene, og det gjelder å snu seg i utfordrende tider:

– Vi er klare for pop-up-konserter, og vil gjerne bidra til 17. stemning. Foruten å stille opp på sykehjem i nabolaget og spre litt god 17. stemning, kan folk booke korpset til der de her. Vi har allerede noen avtaler ved borettslag og vel, sier Karen Hauge, i styret i Grefsen skolekorps.

– Man kan jo gå sammen og spleise også, for rundt 15. minutter utvalgt korpsmusikk tar vi 5000 kroner. Det kan blant annet vippses til Grefsen skolekorps, vipps 10641. Der kan jo folk gjerne støtte oss ellers også, hvis de ønsker det. Vi trenger inntekter nå, vi har drodlet rundt denne idéen om pop-up-spilling, og tenkt at det er en fin måte å få inn litt ekstra inntekter på.

15 musikanter

Hauge forteller at hvis du booker et korps, så kommer rundt halve hovedkorpset og spiller. Det betyr rundt 15 musikanter. Interesserte kan ta kontakt via hjemmesiden for prosjektet, leietkorps.no.


– Vi får flytte oss så godt vi kan etter avtaler vi gjør i bydelen. Vi vil jo selvfølgelig også forholde oss til anbefalingene om avstand når det gjelder smittevern. Jeg synes korpset vårt har taklet denne vanskelige perioden med koronasituasjonen veldig bra. Både junior- og hovedkorpset har hatt digitale øvelser for hele korpset sammen, og i tillegg har hver musikant hatt spilletimer hver uke hvor de har blitt fulgt opp av spillelæreren sin.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...