Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå kan du si hva du mener ...

Dagene er talte for den tidligere bensinstasjonen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

... om de store planene for bensinstasjonstomta. Se illustrasjon i saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.05.2017 kl 13:17

KJELSÅS: Bergskogen Eiendom AS foreslår å omregulere tidligere Shell-stasjonen i Kjelsåsveien 140-tomta, fra bolig og forretning med tilhørende anlegg til boligbebyggelse.

LES OGSÅ: Ny matspalte i Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis

Forslaget innebærer syv tomannsboliger med totalt 14 boenheter.

Boligenes størrelse varierer mellom 115 og 180 m2, men alle er i 3 etasjer. Det er planlagt en parkeringskjeller under terrenget. Plan- og bygningsetaten anbefaler planforslaget med forbehold.

Fra Plan- og bygningsetatens nettside.

Frist for bemerkninger er 19. juni 2017.

Skisse over fremtidige boliger i Kjelsåsveien. Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med utbygger, som tar forbehold om mindre endringer. Foto: BERGSKOGEN EIENDOM AS

3.6 mål

Det er Walstad-familien som har eid de tre tomtene tilknyttet Shell-stasjonen i Kjelsåsveien, på til sammen 3,6 mål.

I 2015 skrev Nordre Aker Budstikke om at tomtene er overdratt til Bergskogen Eiendom AS, som også tidligere har utviklet boligprosjekter i Grefsen- og Kjelsås-området.

– Vi har bare god erfaring med boligprosjekter i Grefsen- og Kjelsås-området. Vi er alltid på jakt etter tomter i veldig attraktive områder som dette, sa Guttorm Bjerke og Fredrik Walsøe, som i tillegg til Gregers Gabrielsen drifter Bergskogen Eiendom AS.

LES OGSÅ TIDLIGERE SAK OM DE NYE BOLIGENE HER

Fra sakspapirene:

– Ny bebyggelse planlegges som tomannsboliger i 2,5 etasjer. Bygningene plasseres hovedsakelig langs gateløpene til Kjelsåsveien og privat stikkvei i sør, slik at de sammen med grønne forhager og private uteoppholdsarealer mot gatene viderefører eksisterende bebyggelsesstruktur, står det blant annet i forslaget.

Parkering

– Kjøreadkomst til parkeringsanlegg er fra Sømveien i nord, og til gjesteparkering på terreng fra privat stikkvei i sør. Ellers skal parkering være under jorden, kun noen få vil være på bakkeplan.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...