Nordre Aker Budstikke

Nå kan du ta deg en benkehvil langs dette turstrekket

Nye benker på turveien fra Brekke mot Hammeren i Maridalen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

De er flotte, de nye benkene som blir satt ut, også i Marka.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2019 kl 12:50

BREKKE: Tidligere har Nordre Aker Budstikke omtalt alle de nye benkene som har blitt satt opp rundt Sognsvann - ikke færre enn 27 nye benker var på planen:

– For å bedre tilgjengeligheten og turgleden gjennom flere muligheter for utsyn, fellesskap og hvile, setter vi i disse dager opp 27 nye benker langs turveien rundt Sognsvann. 10 benker er allerede plassert ut, mens de siste 17 kommer opp fortløpende. Runden rundt vannet er på 3,1 km lang og godt egnet for bevegelseshemmede, skrev Bymiljøetaten på egen facebookside i fjor.

Mot Hammeren

Nå har også strekningen Brekke mot Hammeren i Maridalen fått nye benker. Hele fire nye benker har blitt satt opp langs turveien, kan lokalavisas utskremte fortelle. Hvor lenge de har vært der, er usikkert.

To er på veien mellom Brekke og Låkeberget, mens de to siste er plassert med utsikt mot Skjerven gård.

I tillegg er det plassert ut en tilsvarende benk langs grusveien som går fra Sognsvanns vestside og i retning Gaustad og Øvre Sogn.


Så da er det få eller ingen grunner til å ta en liten hvil i høstsola og bare nyte. Fine benker er det, og sannsynligvis er de gode å sitte på også.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...