Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Nå kan mange barn få en fin bursdagsfeiring

Brukte, oppussede møbler til storsenterets egen feiring, ble til mange tusen kroner for barn som selv ikke har råd til å feire egen bursdag.

Brukte, oppussede møbler til storsenterets egen feiring, ble til mange tusen kroner for barn og familier som selv ikke har råd til å feire egen bursdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2014 kl 15:44

STORO/OSLO: Til og med sola titter frem da Storo Storsenters  leder, Unni Merethe Aasgaard, deler ut sjekk på flere tusen kroner til Wenche Andersen, styremedlem i Fattighuset.

- Dette er veldig hyggelig, og vi er så takknemlige. Pengene er øremerket barnebursdager. Nå var akkurat den «posten» tom, så da var det godt å få inn penger.  Vi har liggende noen søknader, i påvente av at det kanskje kom noen penger inn etterhvert, sier en veldig glad Wenche Andersen.

150 søknader

Hun forteller at det årlig kommer inn rundt 150 søknader til feiring av barnebursdager, fra familier som selv ikke har midler til å lage noe særlig rundt barnas bursdager.

- Hvert barn får 600 kroner til å gjøre noe hyggelig for. Denne sjekken betyr nesten 20 glade bursdagsbarn fremover. For de med lite, så betyr 600 kroner å bruke på bursdagshygge veldig mye, sier Andersen.

Det var under planleggingen av senterets 30-årsjubileum, at ideen om brukte møbler kom opp.  «Storstua» i tredjeetasje, og hvor underholdning og annet skulle skje i forbindelse med jubileumet, trengte sitteplasser.

Ingen prutet

- Vi tenkte brukt, og kjøpte inn ti bord og 40 - 50 stoler via finn.no. Møblene ble malt og shinet opp. Etter endt bruk, ble de solgt igjen på finn. Vi opplyste der at pengene ville gå rett til Fattighuset. Stort sett alt ble solgt, og ikke en eneste prutet på møblene, forteller Elisabeth Vik i Egge reklamebyrå, på oppdrag av Storo Storsenter.

Frister til gjentagelse

Aasgaard har blitt inspirert til flere lignende prosjekter.

- Så hyggelig å kunne gi penger til de som har lite fra før. Nå ser vi jo at sånne prosjekter funker, og det frister virkelig til gjentagelse, sier en  fornøyd Aasgaard, og deler ut mer enn 11.000 kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...