Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå ligger håpet hos Lyns juniorjenter

Alle Lyns lag i A-sluttspillet røyk ut av turneringen torsdag. Nå er det de eldste jentene som står igjen i Norway Cup. Fredag spiller de kvartfinale.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.08.2017 kl 22:00

EKEBERG: Lyns juniorlag spiller kvartfinale mot Tiller IL på Ekeberg klokken 12.30 fredag ettermiddag. Jentene i 18/19-årsklassen er det siste laget til Lyn som er igjen i Norway Cup.

LES MER OM DEM: Lyn-jentene så til de grader videre til A-sluttspillet

Torsdag gikk det nemlig hardt for seg for Kringsjå-klubben. Alle lagene i A- og B-sluttspillene tapte sine kamper.

LES OGSÅ: Men denne klubben sto for dagens lyspunkter på sletta

Selma Pettersen (14) var yngstemann på Jenter 15/16-laget, og var naturlig nok ikke veldig fornøyd med å ryke ut i Norway Cup.


– Det var veldig skuffende! er ungjentas korte kommentar etter kampen mot Stabæk.

Lyn tok tidlig ledelsen, men Stabæk utlignet. Mot slutten av kampen fikk Stabæk frispark, som forsvant inn i nettmaskene på Lyn-målet. Stabæk-jentene holdt unna den korte tiden som var igjen av kampen, og jublet naturligvis da dommeren blåste av kampen.

I bildeserien over kan du se bilder fra tre av kampene i A-sluttspillet:

- Lyn mot Stabæk i klassen Jenter 15/16 år (resultat: 2-1)
- Lyn mot Gjelleråsen i klassen Jenter 14 år (resultat: 2-0)
- Lyn mot Svelvik i klassen Gutter 17 år (resultat: 3-1)

Les mer fra Norway Cup her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...