Nordre Aker Budstikke

Nå må den opp på land igjen, etter nytt varsel

Badebrygga fra i våres, da den lå på land. Nå må den på land igjen, for befaring. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KRISTIN TUFTE HAGA

Badebrygga på Sognsvann ble utbedret i våres, men nå forteller leser at det igjen skal være løs bunnplate.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.08.2019 kl 10:41

SOGNSVANN: I fjor fortalte Nordre Aker Budstikke om beboer som sendte henvendelse til Bydel Nordre Aker og Bydelsoverlegen om badebingen - eller badebrygga - på Sognsvann:

«Den kuttet nesten av storetåa til vår bekjentes sønn i sommer, og nå ser man hvorfor. Bunnplata er løs og blir som en kniv når barn hopper nedi og sklir med foten mot den,» skrev beboeren i henvendelsen.

Videre skrev mannen at gutten måtte sy 14 sting i foten, og at han skulle kjenne til at flere hadde skadet seg på bryggen.

Reparert

Badebrygga ble etter hvert reparert for badesesongen 2019, i regi av Bymiljøetaten. Nå forteller samme mann som tipset tidligere om badebrygga, følgende:

– Jeg dokumenterte i vinter at bunnplata var løs, skjøten løfter seg og er farlig når barn hopper nedi og sklir med foten mot den. Nå har den løsnet på nytt. Det bes om at det fikses mer solid og at det blir bedre ettersyn, skriver han i en mail til både Bymiljøetaten og med kopi til Nordre Aker Budstikke.

Tas på land

Vi spurte Bymiljøetaten i saken, som svarer mandag denne uka:

– Badebingen fikk skiftet alt av treverk i våres, og aluminiumsplatene ble poppet og festet. Enten i dag eller i morgen kommer vi til å løfte den opp på land og gå over alle platene for å se om det er noen som har løsnet på nytt, svarer pressekontakt Monica Thorud Olsen i Bymiljøetaten.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...