Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

– Nå må Raymond våkne!

Hovedbanen på Skeid, da dekket ble tatt av tidligere i år. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/ARKIV

MENINGER: Kommunen bestiller og kjøper feil. Kunstgressbanene er ubrukelige for klubbene. Hvem står igjen med regningen? Jo, klubbene selv.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.11.2020 kl 12:04

Hvor er Raymond i idrettspolitikken?

Om en taktekker legger feil, og fyller stua med vann, så sendes ikke regninga til boligeier. På samme måte kan ikke Skeid og Lyn bli skadelidende for Ap-byrådets manglende idrettsprioriteringer.

De siste ukene har fotballklubbene Lyn og Skeid slått alarm om banesituasjonen. To av Oslos største klubber står uten hjemmebane på grunn av prosjekteringsfeil i Oslo kommune. Det er ikke vanskelig å føle på frustrasjonen til klubbene.

Kommunen bestiller rehabilitering. Kommunen bestiller og kjøper feil. Kunstgressbanene er ubrukelige for klubbene. Hvem står igjen med regningen? Jo, klubbene selv. Det strider mot all logikk at frivilligheten skal bli skadelidende for en feil i Oslo kommune.

Nicolai Øyen Langfeldt er miljø- og samferdelspolitisk talsperson i Oslo Høyre. Foto: Christian Fredrik Borg


Nå forventer Oslo Høyre at Arbeiderpartiet og Raymond Johansen rydder opp. Som både Skeids Daniel Holmeide Strand og Sjur Skridshol i Lyn skriver gjennom innlegg i denne avisen, så er det en ganske tydelig kontrast mellom de nye signalanleggene i Oslo, og forholdene i mange klubber. Osloidretten trenger et løft.

Derfor var det heller ikke oppløftende å lese Ap-byrådets forslag til budsjett for Osloidretten: Null nye kunstgressbaner, kutter så å si all støtte til realisering av idrettsanlegg i privat regi, forbud mot støtdempende gummigranulat i kunstgressbaner uten et alternativ, ingen ambisjon om flere undervarmeanlegg, ingen sikring av at gummigranulat kommer på avveie, ei heller noen kroner til at barn i lavinntektsfamilier skal delta i idretten.

Poenget er følgende: Kommunen skal være en fasilitator, støtte og tilrettelegger. Ikke et hår i suppa til frivilligheten.

Nå må Arbeiderpartiet og Raymond Johansen våkne i idrettspolitikken.


DELTA I DEBATTEN! Send ditt innlegg til meninger@nab.no.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...