Nordre Aker Budstikke

Bussen kjører inn annen vei, og det blir endringer mellom Saturnveien og Lyngåsveien

56-bussen skal snart svinge ned Brannvaktveien, til høyre i bildet. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Oppgraderingen av Grefsenveien flytter bussen til annen vei, men holdeplassene skal være de samme. Så starter arbeidene i Grefsenveien mellom Saturnveien og Lyngåsveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2019 kl 09:56

GREFSEN: Mandag sender Sporveien ut ny informasjon om endringer, i forbindelse med arbeidene med oppgraderingen av Grefsenveien, fra Platåveien til Kjelsåsalleen. Blant annet oppgraderes trikkeinfrastrukturen.

– I begynnelsen av denne uken starter arbeidet med oppgradering av trikkeskinnene i Grefsenveien i krysset ved Lyngåsveien og Saturnveien. Dette har ingen konsekvenser for bilister i Grefsenveien som kjører i retning Storokrysset, men det blir i en periode ikke mulig å krysse Grefsenveien mellom Saturnveien og Lyngåsveien, informerer Sporveien, ved kommunikasjonsansvarlig Tone S. Tuhus.

Videre sier hun at fremkommeligheten til gående i krysset vil bli sikret så langt det lar seg gjøre, med blant annet gangbruer.

Flytter bussen

– Alle holdeplasser for kollektivtrafikken blir opprettholdt som i dag, men buss 56 og 56b kommer til å kjøre i Brannvaktveien i retning Nydalen. Bussen har 15 minutters rute stort sett hele tiden. Buss 56 og 56b kjører i dag Lyngåsveien, men kan ikke lenger kjøre der på grunn av arbeidene som skal gjennomføres. Dette betyr at vi midlertidig har måttet fjerne noen parkeringsplasser i Brannvaktveien.

Buss 56 mot Solemskogen kjører som vanlig inn Glads vei.


– Sporveien legger opp til at arbeidene i Grefsenveien i krysset ved Saturnveien og Lyngåsveien vil pågå i anslagsvis seks til åtte uker, og bussen vil da kjøre Brannvaktveien i samme tidsrom. Vi må imidlertid ta noe forbehold, da vi har påtruffet fjell i grunnen og omfanget av dette er ikke helt klarlagt. Vi beklager ulempene arbeidene medfører.

I løpet av uka

Foreløpig har ikke Tuhus informasjon om p-forbudet i Lyngåsveien nå blir opphevet, eller om da bussen er planlagt flyttet tilbake til Lyngåsveien etter seks til åtte uker.

Det oppfordres til å følge med på ruter.no for eventuelle endringer fremover, men det presiseres at holdeplassen for 56-bussen mot Nydalen fortsetter å være de samme som per i dag. Endringen skjer i løpet av et par dagers tid, ifølge Ruter.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...