Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå skal det terpes på triks og piruetter til neste NM

Kjelsås 00-jenter på beachbanen. Foto: PRIVAT

Kjelsåsjentene har blitt skikkelig gode i beachhåndball. Mye takket være de nye sandbanene på Myrerjordet, mener sportslig leder Anders Pettersen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2017 kl 16:51

KJELSÅS: Tidligere måtte nemlig kjelsåsspillerene reise utenbys for å få trent beachhåndball.

– Før måtte Kjelsås-spillerne til Tæruddalen i Skedsmo for å trene, men etter at vi fikk beach-baner på Myrerfeltet sommeren 2016 kan de trene oftere, sier sportslig leder i Kjelsås Håndball, Anders Pettersen.

Årets NM

Den som øver blir bedre. I årets NM gjorde jentene det veldig godt.

– I tillegg til at damelandslaget vant EM i beachhåndball, gjorde Kjelsås-jentene det godt under NM Beach som ble avviklet i Sandefjord i helga.

– Kjelsåsjentene hadde god fart og mange triks og piruetter på lager da de kom på 1. og 3. plass i åpen klasse for damer senior og tok sølv i J18. De yngste jentene fikk også lov til å være med i sluttspillet for seniorklassen, hvor de kjempet om tittelen til å kalle seg norgesmester for seniorer, oppsummerer lagleder Toril Hatling Schønning.


Beachhåndball har blitt skikkelig populært. Foto: PRIVAT

J18-laget, som kun bestod av jenter født i år 2000, slo ut OSI-1 som var puljevinnere i innledende pulje. Jentene spilte deretter kvartfinalen, som det eneste av fire J-18 lag.

– Her ble det dessverre tap 2-1, etter shoot out, for sølvvinnerne i klassen, Fjellhammer damer elite, forteller laglederen videre.

Skal vinne neste år

Men sportslig leder Anders Pettersen forteller at til neste NM, da er jentene enda bedre.

– Stikker du bortom der i løpet av sommeren, skal du ikke se bort fra at du møter jenter som øver på shoot out, flyvere og piruetter til neste NM, da skal de nemlig vinne, sier Pettersen.


LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...