Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå skal Kjelsåsmyra følges opp

Politiet og kommunen vil følge med på hærverksutsatt idrettsplass.

Det var Bymiljøetaten som tok affære etter henvendelse fra Kjelsås IL.

De som har sett på idrettsplassen i Kjelsåsmyra som et fristed, må trolig finne seg noe nytt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2014 kl 14:41

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke fortalte onsdag at fotballbanen i Kjelsåsmyra i lengre tid har blitt brukt som tilholdssted for enkelte ungdommer som ikke hadde idrett som hovedgeskjeft.

Kilder fortalte om ungdomsgjenger som samlet seg på kveldstid. Resultatet var tomme ølflasker og et skur og en container «innredet» med klær og avfall.

Søppel og skur var vekk

Kjelsås IL, som har en driftsavtale for området med Bymiljøetaten, og som bruker feltet til trening hver ettermiddag hele uka, opplevde sist uke oppklipte målnett og glasskår på kunstgressbanen.

Torsdag morgen i forrige uke var imidlertid søppelet borte, og skuret fjernet. Igjen står bare en container, som Kjelsås IL tidligere brukte til å oppbevare utstyr i, men som var så hærverksutsatt at klubben måtte gi opp tidligere i år.

- Vi varslet Bymiljøetaten, som har tatt affære, skriver fotballgruppas leder, Dag Halvorsen, i en sms til Nordre Aker Budstikke.

Det bekrefter Simen Røgeberg i Bymiljøetaten. Han kjente ikke til forsøplings- og hærverksutfordringene før meldingen kom fra idrettslaget.

- I går (onsdag 20. august, journ.anm.) ryddet vi det vi fikk til med hendene. Det gjenstår en liten container. Den må fjernes med kran, og vil bli fjernet snart, trolig like over helgen, sier Røgeberg torsdag.

Han forteller at Kjelsås IL har en driftsavtale med Bymiljøetaten, som innebærer at idrettslaget får tilskudd til å holde banen ryddig.

- Men når det er snakk om slike store ting tar vi det, sier han.

Politipatruljering

Røgeberg understreker at etaten har god dialog med Kjelsås IL, og at de framover vil følge spesielt godt med på Kjelsåsmyra så ikke det igjen etableres en slik «uønsket aktivitet» man har sett det siste året, og særlig i sommer.

Også Kjelsås skole bruker Kjelsåsmyra, som uteområdet for 5. til 7. klassingene i skoletiden. Rektor Mette Rasmussen fortalte Nordre Aker Budstikke at skolen er lite fornøyd med at området forsøples på denne måten.

Forebyggende enhet ved Majorstuen politistasjon ble først gjort oppmerksomme på problematikken da Nordre Aker Budstikke skrev om saken. Politispesialist Bente Uglem sa til lokalavisen at politiet fremover vil følge med på Kjelsåsmyra når de patruljerer i bydelen.

FØR: Slik så det ut inni containeren tidligere i uken.

NÅ: Søppelet er borte. Snart er også containeren det.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...