Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå trenger Lyn en hjemmeseier

Se kampen mot Ålgård direkte her!

Det har vært mye stang ut for Lyn den siste tiden. Lørdag gjester bunnlaget Ålgård Bislett stadion, og du kan se kampen direkte her!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2014 kl 16:09

BISLETT: Lyn har mistet poeng i sluttminuttene i tre av de fire siste kampene. Det har bragt nedrykksstreken ubehagelig nær laget fra Oslo vest. Lørdag er det dermed bare seier som gjelder, når bunnlaget Ålgård kommer på besøk til Bislett.

Lyn vant vårkampen mot laget fra Rogaland 1-0, i det som var årets første borteseier for Lyn. Siden den gang har Lyn tatt de fleste av sine poeng hjemme på Bislett, men i det siste har det buttet imot også på eget gress.

Lyn stoppet seiersrekken til serieleder Åsane med 2-2 i sist hjemmekamp, men det var en fattig trøst for et Lyn-lag som hadde ledet 2-0 kvarteret før slutt. Enda surere var 2-3-tapet i forrige hjemmekamp, der Lyn verken hadde sjanseuttellingen eller dommeravgjørelsene med seg. Gjestene vant til slutt 3-2, etter et mål på overtid.

2-3 på overtid ble det også i Lyns bortekamp mot Førde for en uke siden. Men Jonas Ryggs gutter kan ta med seg at de spiller jevnt med alle. 

Klarer Lyn å avgjøre til sin fordel denne gang? Kampen ser du direkte fra klokken 15.00 på lørdag. Sendingen begynner noen minutter før kampstart.

Kampfakta fra fotball.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...