Nordre Aker Budstikke

Nå vil de bli enda mer intime i høyden

Grefsenkollen-drifter Jon Kloster og prosjektleder for Sommerhagen, Ingrid Vaaler Tømmervold, gleder seg til snøen er helt borte. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Og så gleder de seg til snøen forsvinner, for da kan de rigge til enda flere konserter på Grefsenkollen, i «Sommerhagen» også.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSENKOLLEN: I innbydelsen står det blant annet følgende:

«Vi har hatt lyst i mange år og 29. mai er det endelig dags. Vi innvier Sommerhagen, en grønn oase rett på nordsiden av huset med byens fineste utsikt. Her skal vi tilby store, men fortsatt intime musikk- og kulturopplevelser.»

Intimt ute

Grefsenkollendrifter Jon Kloster gleder seg:

– Dette blir et helt nytt konserttilbud på Grefsenkollen. Fra før av har vi rundt 40 intimkonserter innendørs og en stor musikkfestival, OverOslo. Alt sammen veldig godt besøkt av kulturinteresserte mennesker i bydelen. Det nye blir utekonserter i intim-format, forteller Kloster.

De første konsertene ut, er allerede på plakaten i slutten av mai. Siste onsdag i mai er Eva Weel Skram Trio klar på toppen av Grefsen, dagen etter er det Sigvart Dagsland som skal underholde. Fredag 31. mai står oppsatt: Gnist 2019 by OverOslo, og hvor det fristes med gratis inngang fredagen. Søndag 2. juni er Minor Majority booket inn.

Sensommeren

Kloster fortsetter:

– Vi planlegger også nye konsert-serier på sensommeren. I tillegg har vi også noen spennende tanker om mindre omfattende arrangementer som passer godt i sommerhagen: Hva med morgen-yoga i helgene? Eller barneteater, for å nevne noe, sier Kloster.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...